Christian med kompisar

Nerd party på Fila!

OLD ARTICLES. "Hej va ska vi göra?" "Nå int veet jaag" "Hitt på någå" "Nå int orkaa ja" "Hej ja vet, vi far ti FILAS NERD PARTY” ”JOO de gör vi” ”Ja hörde att de e helt sika snaidi mesta hei” ” TO THE BATMOBILE”.

Tjohoo! Det blir nerd party delux dom kommande dagarna på filas församlingsvåning. Vi har tagit dit video tykkin o maffig skärm så vi kommer dom kommande dagarna att vara där o softa. Se på lite film, pimpla julmust, föräta oss på konfekt, lyssna på musik, spela bord tennis, äta gott, socialisera med plast svärd. Du vet, den där gamla goda lokala underhållningen.

Det är fritt fram att ta med dig din dator om du vill, har du dator prylar som routers och så vidare så bara ta med så sätter vi upp ett mini-lan, kopplar datorn till video kanonen och spelar fett.

Så om du är i stan vem du än är och har lust att komma o ta det coolt med några riktigt coola killar så bara kom till filas församlingsvåning.

Ta med film, dator, spel, maskeradkostymer, din farmors gamla tofflor, din farfars traktor, ta med allt du hittar, vi hittar på en skojig lek av allt.

Årets fetaste soft party börjar Tisdagen 27.12 kl. 17:00

Vid närmare info ring mig på:

Christian

041 495 6914