Goda nyheter sedan 2002     Onsdag 1 februari 2023 kl 15:54Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Rea! Ale!
Det är ofta riktigt spännande saker man kan fynda
 1 12791 133 5
Christa
Online 20:40 13/10 2004  Modifierad 08:17 17/07 2010

Old articles  Många människor blir som galna när det ställs till med reor. Pengar man kanske inte har slösas bort. Varför? Jo, på reor anses det nämligen som en inbesparing att konsumera.

Just nu pågår "Galna Dagar" på Stockmann, och på Alexandersgatan vimlar det av människor med gula kassar som aldrig förr.

Det gäller att tänka efter innan man köper något bara för att det är på rea. Det viktigaste man bör fråga sig är: "Skulle jag någonsin köpa det även om det inte var på rea"?

Att köpa det man verkligen vill ha, när man vill ha det, blir i längden förmånligare än att köpa massor med onödiga saker som är "billiga".

Men visst är det roligt att handla när det känns billigt. Senast Linus och Christa var i en sportbutik där allt såldes på 50 % kom de därifrån med 2 par fotbollsskor, en fotboll, några fiskespön, en jacka, en ryggsäck, fotbollsshorts, fotbollsstrumpor, en fiskvåg och x antal fiskedrag. Det bör nämnas att allt har kommit till användning vid upprepade tillfällen!


linus
08:28 16.10.2004


Då skulle ni se hur trångt det kan vara framför målet när Pertti och Tom försvarar det i sähly ...
*nica*
22:59 15.10.2004


Det är helt sant, men jag måste få påpeka att galna dagarna här i stan är inget jämfört med vad de är i estland där de också nu har galna dagar. Jag känner en som jobbar på stocka o va o hälsa på ti estland o jobba där sa att de är smockfullt där o mest rika ryssar som kommer dit för priserna är billigare än i Finland, de e så trångt så man int ens kan röra på sig o kommer knappt framåt *usch*. De brukar vara fullt på hullut, men int tycker ja de ha vari nå jättetrångt dom dagarna ja ha vari där..
Kimmo
22:47 14.10.2004


Undrar när Tokmanni kommer att ha ännu galnare dagar...
jonas
12:41 14.10.2004


Aahhh... Sulo var en redig karl :)
*nostalgisk*
Christoffer
11:24 14.10.2004


Jag undviker nog helst galna dagarna, eftersom trängseln är enorm. Förresten tror jag att ett terrordåd skulle vara enkelt att åstadkomma för Stockmanns personal. De skulle under 1 timmes tid ha 90%-ig rabatt på alla köp. Katastrofen skulle bli stor o antalet döda p g a nedtrampning stort. Så galna är vi nog när vi hör ordet "billigt".

Eller för att citera Sulo Vilén i Tankki täyteen, den absolut bästa finska TV-serien: No kun sain halvalla.
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén