Goda nyheter sedan 2002     Torsdag 2 februari 2023 kl 13:11Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Blog > pjb@netikka.fi Back > Bam Margera? Vem är det?
Av   pjb@netikka.fi Back
 1 129381 1362 2

Bam Margera? Vem är det?

Online 07:55 11/10 2011
Igår talade jag med en vän som bor i Houston, Texas. Det var en av mina bröder från Ambassadors For Jesus Christ Motorcycle Ministry och vårt samtal handlade om min kommande USA resa och programmet för min vistelse i Texas. Jag berättade om förra helgens möten och berättade också om ett möte jag hade med en man på ett hotell i Helsingfors på lördag kväll.
Det var innan vi skulle åka till Borgå från Helsingfors för att ha möte i Missionskyrkan som jag gick ner till hotell lobbyn för att dricka en kopp kaffe och vänta på Pastor Tommy. En man med tatueringar och ringar satt vid ett bord och med en drink i sin hand. Jag funderade ifall jag borde säga något till honom men jag sade till Gud att om HAN vill att jag skall tala med denna man och berätta för honom om Jesus så får Gud själv se till öppna dialogen.
Jag hade min gitarr på ryggen och ställde mig vid bardisken för att beställa kaffe då mannen steg upp från bordet och ställde sig bredvid mig för att beställa en drink. Han tittade på mig och frågade om jag hade ett "gig". - Jo, jag har ett "gig" med Pastor Tommy Lilja, svarade jag.
Mannen undrade vem det var och var vi skulle spela och jag förklarade att Tommy är pastor och skall predika och att jag skall sjunga och vittna om mitt liv. Vi talade lite om musikbranschen och jag berättade om tidigare band jag spelat med och han frågade lite olika saker om dessa och jag svarade. Efter en stund var det dags att byta samtalsämne och det blev helt naturligt att berätta om mitt tidigare missbruk och om mitt möte med Jesus vid min dödsbädd. Mannen lyssnade och jag vittnade.
Pastor Tommy kom och vi skulle åka. Jag presenterade mig och sade vad jag hette och mannen sade att han heter Bam. Jag hade aldrig tidigare hört talas om honom men sade att det är ett fint namn. Jag uppmanade honom att kolla in evangelisten Todd Bentley för han brukar ropa BAM då han ber för folk. Killen tittade på mig lite lustigt men ställde ännu några frågor om hur jag kommit ur mitt missbruk och hur jag lyckats sluta. Mitt svar var ju att jag inte slutat utan att Jesus befriat mig. Sedan åkte jag och Tommy till Borgå och hade ett fantastiskt möte i Missionskyrkan där.
Igår då jag berättade detta för min broder i Texas reagerade han på namnet och sade: - Kom inte och säg att du träffat Bam Margera och berättat för honom om Jesus? Vem är Bam Margera frågade jag. Han svarade att det är en mycket känd person. Jag frågade hur namnet stavas och slog in det på google. Ja, visst det var Bam Margera jag träffade i lördags på hotellet i Helsingfors. Han berättade ju att han skulle träffa sina vänner Ville Valo och Andy Mc. Coy. Så kan det gå då man inte är medveten om dagens kändisar :)
Foto: Tattoo donkey
Bam Margera
Bam Margera
Mia
11:12 9.12.2011


sjukt coolt! Bam verkligen behövde få höra det där!
Linus
12:34 11.10.2011


Vilken fin händelse och vad roligt att det var Bam som visade intresse med initiativ och frågor!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
Profil
pjb@netikka.fi

pjb@netikka.fi Back

Rockpastor Ministries rf

www.rockpastor.com

musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén