Goda nyheter sedan 2002     Torsdag 2 februari 2023 kl 14:10Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Blog > pjb@netikka.fi Back > Fängelse- och missbrukar mission
Av   pjb@netikka.fi Back
 1 138147 1370 4

Fängelse- och missbrukar mission

Online 08:28 18/01 2011
Vi i Ambassadors For Jesus Christ Motorcycle Ministry har fått fängelse- och missbrukarmission på vårt hjärta. I vår förening är vi rätt många som har ett brokigt förflutet och som också har dörrarna öppna till olika fängelser, anstalter och missbrukarhem i Finland och Sverige. Vår mål är att sprida budskapet och våra vittnesbörd om VEM det är som har räddat oss från våra tidigare, eländiga liv och som fört oss in i en gemenskap med Gud för all evighet. Denna gåva finns där, till för alla.

Under de senaste åren har jag personligen besökt fängelser, anstalter och missbrukarhem och fått se resultat av dessa besök. Jag har även fått höra hur människor fått upp ögonen för evangelium genom mina böcker om mitt liv och om de under Jesus har gjort i våra liv. Det är rätt svårt att nå en icke troende endast med Guds ord om man vill vittna om Hans kraft ännu i denna dag och jag har på senare tid upplevt att det vittnesbörd vi alla har är gåvor ifrån Gud. Gåvor som vi har fått som stora välsignelser så att vi kan vara till välsignelse för andra.

Nu kommer vi att besöka olika fängelser, anstalter och missbrukarhem och min önskan är att kunna dela ut en bok och ett Nya Testamente till varje person som vi möter på dessa ställen personligen. Alla kanske inte förstår att det kostar pengar att trycka böcker och Biblar och att ta sig till och från fängelserna. Detta missionsarbete är ett arbete som vi gör med egna medel och vårt mål är INTE att förtjäna pengar utan att kunna vara till välsignelse för andra.

Nu har DU en unik möjlighet att genom DIN insats vara med och ge en fånge, en alkoholist eller en drogmissbrukare en bok och en Bibeln. Du köper paketet med en bok och en Bibel genom att betala in ett belopp på 10 € till Ambassadors For Jesus Christ Europe. Självklart får DU om du vill ge flera fångar, alkoholister eller drogmissbrukare denna gåva.

DU är välkommen att handla DIN gåva genom att betala in på nedanstående konto:

AKTIA 497000-15427 
(inom Finland)

IBAN#: FI5849700010005427 BIC#: HELSFIHH 
(Internationellt)


Guds välsignelser!

Pontus J. Back
director
Ambassadors For Jesus Christ Europe
www.ambassadors-mm.com


Foto: Pontus J.Back
Böckerna finns på Engelska, Svenska och Finska
Böckerna finns på Engelska, Svenska och Finska
pjb@netikka.fi Back
18:14 20.7.2011
pjb@netikka.fi

Hej Johan! Tack, du är förlåten! Jag tog bort mina senaste artiklar. Det blev så mycket personliga påhopp och spydigheter så jag tänkte att det är lika bra att radera det mest synliga. Allt väl!
Johan Lumme
18:00 20.7.2011


Hej Pontus! Den gamla artikeln är försvunnen men jag vill gärna efterkomma din önskan att offentligt be dig om ursäkt på denna sida om jag smutskastat dig och din tjänst i den gamla diskussionen. Ursäkta alltså och förlåt, om så är fallet!
Linus Mickelsson
11:25 18.1.2011
Linus

Åhå, jo, vi får hoppas! Jag skall kolla varför ...
pjb@netikka.fi Back
08:29 18.1.2011
pjb@netikka.fi

Linus??? Kanske Juni vill vara med och missionera i fängelserna :?)
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
Profil
pjb@netikka.fi

pjb@netikka.fi Back

Rockpastor Ministries rf

www.rockpastor.com

musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén