Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 14 juli 2020 kl 16:48Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Stefan når 36 000 varje vecka
Stefan Härus
Linus
 1 41748 37 4
Linus Mickelsson
Online 08:15 07/05 2006  Modifierad 08:17 17/07 2010

Old articles  Antalet finlandssvenskar som lyssnar till Stefan Härus radioprogram Tack och lov motsvarar fotbollspubliken i Olympiastadion i Helsingfors när den är fullsatt.

Radioprogrammet Tack och lovs motto är "Andlig musik av alla slag". Under sina närmare 18 år har Stefan har spelat upp över 7000 låtar för tacksamma åhörare.

På frågan om det kommer beundrarpost svarar Stefan "Ja, det kommer en hel del".

Också på kontoret i Grankulla, där också mickelsson.net-redaktionen formellt ligger, spelas det Tack och lov.

Skruva in också du Vegas frekvens på måndagar kl 10.10 och igen för repris på söndagar kl 21.10. Varför inte önska en andlig ny eller gammal favorit själv?

Spana in Tack och lovs internetsida på följande adress:
vega.yle.fi/program/index.php?id=11


Stefan själv
09:37 13.5.2006


Oj, blev det en såpass stor "juttu" på den eminenta mickelsson.net. Tack Linus för att du visade intresse! Och din uppmaning att önska sin andliga favorit är bra. Det skulle verkligen sitta med lite mera av den nyare andlig musiken ibland.
Ingenting är härligare än att kunna spela en slagkraftig, stark låt och veta att den kan beröra många just då - både kristna som icke-kristna....... I'll keep playing - if you keep wishing!!
linus
09:05 8.5.2006


Tack att du delade med dig! :)
Den bandande mamman
08:45 8.5.2006


Jag har konstaterat att andlig musik är mycket värdefull. Fast jag är helt omusikalisk, har jag fått mina kristna värden i barndomen till en stor del genom de andliga sånger och psalmer som mamma sjöng medan hon arbetade. Mamma var troende, men övrig släkt var den tiden icke-troende. Vi bodde så pass avsides att vi inte hade möjlighet att fara till kyrkan och första radion fick vi först då jag var i skolåldern. Jag har ändå alltid vetat att Gud finns och att Han skickade Jesus till jorden och vill frälsa oss därför att mamma sjöng andliga sånger.
JS
21:49 7.5.2006


Jag har varit en trogen Tack och lov -lyssnare redan i många, många år. Sedan jag flyttade till England den 1 januari 2002 har mamma lika troget bandat programmet på kassetter åt mig, så att jag har kunnat lyssna på det i efterhand. Ett stort tack både till Stefan och till mamma (samt till Daniel Prost, som var programvärd i ett par års tid kring millennieskiftet).
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén