Goda nyheter sedan 2002     Torsdag 9 juli 2020 kl 07:39Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Blessed mess våravslutning
Foto: Jasmin Norrgran
 1 3715 17 1
Matilda Aspholm
Online 11:45 29/05 2006  Modifierad 08:17 17/07 2010

Old articles  Blessed mess samlades den 15.5 för att ha en fin avslutningsmiddag tillsammans. Stället där middagen hölls var Prästgården i Sundom, ca 7 kilometer utanför Vasa.

Avslutningsmiddagen var egentligen ett knytkalas där alla fick ta med antingen någonting att dricka, någonting salt att äta eller någonting sött. Det blev en salig blandning av bl.a. salta kex, frukter, sushi, chips och godis. Det räckte gott och väl åt alla och det blev ett fint knytkalas där vi även sjöng lovsånger tillsammans.

På avslutningsmiddagen var vi ca 40 st. personer och det var god gemenskap med mycket prat och skratt. ”Plockmaten” var god och det fanns mat för alla smaker.

Efter maten var många också ute på gården en stund. Det var en härligt fin kväll då kvällssolen lyste vackert.

Som tack till Robban (pianist) och Soffa (körledare) för detta körår så gav vi dem varsin gåva. Robban fick en ”hjälplåda” med bl.a. batterier, glödlampa, skarvsladd och en massa annat som vi tror han kan ha nytta av i sitt hem. Soffa fick en stor skål gjord av något slags strå. I den hade vi bl.a. ekologisk choklad och ekologiska bananer. Soffa blev glad och sa att hon skulle sätta den stora skålen bredvid den öppna spisen och ha sina stickningar i den.

På körens vägnar vill vi tacka Robban och Soffa ännu en gång för det fina arbete ni har gjort. Vi körmedlemmar stortrivs att vara med i kören och det är en rik välsignelse att få ha er som ledare.

Det har varit ett underbart och innehållsrikt år för Blessed mess med bl.a. körresa till Helsingfors, tre stora egna konserter, skivinspelning och många andra små uppträdanden.

Vi ser fram emot att se vad nästa år har att ge!

Bilder finns genom att trycka på "PICTURES" -länken till höger.


Sing Song
18:12 29.5.2006


Yep snacka om att ni är en välsignad röra.. Nån dag sen när Herren ger mig sångens nådegåva skall jag ansluta mig till er... som det är nu skulle det bara bli att big Mess..

Stay blessed..

Mattsson
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén