Goda nyheter sedan 2002     Fredag 7 oktober 2022 kl 16:15Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Bra jobbat Nanna!
Andreas med den nya skivan
 1 5479 76 5
Andreas Forsberg
Online 22:15 05/01 2006  Modifierad 19:10 14/08 2010

Old articles  Skivomslaget är grönt och skönt. Musiken likaså. Nanna Rosengårds nya skiva Mera än nog får min CD-spelare att svänga mjukt och min vardag att kännas lite skönare.

Nanna Rosengård har i dagarna kommit ut med en ny skiva, Mera än nog. Undertecknad köpte skivan under Midvinterveckan i Närpes och har haft förmånen att lyssna på den sedan dess. Mera än nog består av 8 spår med moderna lovsånger skrivna av olika låtskrivare, men samtliga med svensk text av Nanna. Efter den första genomlyssningen tänkte jag: "Det var ju riktigt bra det här", men efter några gånger känns det som att skivan börjar öppna sig, och jag njuter. Njuter av de vackert formulerade texterna, de kreativa och musikaliska arrangemangen av "Nannas gitarrist" Jimmy Westerlund - och inte minst av Nannas vackra röst. Då jag jämför med Nannas tidigare produktioner känns det som att hon nu mer hittat en stil där hennes röst med dess mörka, fylliga och vackra klang kommer till sin rätt. Det "gröna och sköna" soundet stöder det genomgående budskapet om att tron bär i dalarna likväl som uppe på bergstopparna. Jag kommer på mig själv att gå och sjunga på låtarna även då skivan inte snurrar i spelaren.
Jag har bara två frågor till Nanna: 1) får vi lyssna också på dina egna låtar på nästa skiva? 2) får jag använda Välsignat är ditt namn i lovsången i Fila nu på söndag?


Veronica
17:41 7.1.2006


Ja Nanna, du är min idol! :) På tal om musik så vill jag på nytt nämna www.streamingfaith.com och länken Gospel Flava. Som bäst ser jag Kirk Franklin tala ord från himlen till härliga toner av gospel.
Nanna
17:15 7.1.2006


Linus tipsa om något jag borde läsa... TACK Andreas :) Det var det finaste jag läst på länge!

SVAR: 1) nästa skiva?
2) man får mer än gärna använda låtarna i lovsång! det är det de är till för
Andreas the Salesman
01:19 6.1.2006


Det finns en länk på Nannas hemsida www.nannarosengard.com som leder dig till Frank Mangs Center där du kan köpa skivan för € 12,29.
André
01:10 6.1.2006


finns de nån möjlighet att köpa denhär skivan på internet?? eller kanske den dyker upp på sions bokbord :)
Jersey
23:11 5.1.2006


Jag undertecknar allt Andreas skrev. Bortsett från frågorna 1 och 2... Skivan är redan en klassiker i min spellista och ajaj vad den kan få mig fokusera rätt. Tack så hemskt mycket Nanna! Den var värd varje slant =)
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén