Goda nyheter sedan 2002     Fredag 7 oktober 2022 kl 15:00Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Petter steg upp till mikrofonen
Petter är högst upp
Linus
 1 7452 79 13
Linus Mickelsson
Online 15:15 21/01 2006  Modifierad 05:03 15/08 2010

Old articles  Av Kohonen-bröderna gjorde Oskar sin solistdebut redan för länge sedan. Axel har varit försångare i många år. Igår steg Petter upp till mikrofonen och stod kvar i timmar.

Det är många låtar som gått till historien genom Oskar. Det är kanske det som gjort att hans brorsa Axel hakade på sångkarriären? Nu följer i varje fall Petter med. Att han kan visade han igår när han sjöng tillsammans med Isabella Ström.

Håll utkik efter Kohonens, de verkar vara på kommande.


...
18:23 25.1.2006


ja vill gärna hålla mig anonym,och säga att förbönsfoton int sku få förekomma...det e no jätte personligt,det är när man får stiga ur nåt gammalt o sriga in i nåt nytt =)...nä men faktum e att förbön e förbön,int nå fototilfälle.....
killroy
17:11 25.1.2006


Håller med föregående talare , förböns tillfällen är personliga och dom ska varken filmas eller fotograferas .
L
16:16 25.1.2006


Linus, det är ju inte det som är grejen! Om någon går fram till förbön och får ett möte med Gud, gör upp med sin synd eller vad som helst kanske den personen inte vill att allt skall dokumenteras och tryckas i nån tidning eller sättas ut på nätet. Det krävs både ödmjukhet och mod att stiga fram inför en stor skara människor och be om förbön och det gör ju inte saken lättare om någon springer omkring med en kamera...
Inget fel på att fota på möten för övrigt! Pis!
linus
12:50 25.1.2006


... bara inte känslor syns ... eller visas! Då är alla nöjda!
AW
11:58 25.1.2006


Visst Linus, de som vill bli fotade blir också fotade. Men tror du att dessa personer som är på bilden här uppe tänker på att de vill bli fotade? Jag tror de har sina tankar någon helt annanstans och det ska de få ha. De ska inte behöva fundera på hur de ska bete sig, se ut eller vara rädda för att bli fotade vid ett sådanthär tillfälle.

Jag håller med om att denna bild inte är så farlig eftersom ansikten inte syns. Ändå anser jag att man ska vara väldigt försiktig med att ta bilder vid dessa tillfällen. Tar man bilder för att publicera dem i tidningar eller på nätet så borde man kontrollera att det är ok för dem som finns på bilden (speciellt när det gäller så här känsloladdade tillfällen).

Inget illa mot dig Linus - du gör ett bra jobb. Detta är en sak som jag bara anser att man bör beakta.
linus
17:32 23.1.2006


"I wish I was a little bit taller" och "You're my angel" är två exempel. Wow!
Oskar
16:02 23.1.2006


Det är många låtar som gått till historien genom Oskar.

Gått till historien :) Betyder det att sedan jag framfört dem så upphör de existera eller nånting.

Är jag det låt-ätande monstret eller nånting? Det är ju en ganska cool komplimang :)
linus
14:41 23.1.2006


Ofta är det positiva människor med stark utstrålning som gärna ställer upp på bilder som också passar bra på bild. De människorna som är rädda att hamna på bild är de som minst sannolikt ändå blir fotade. Så i slutändan borde alla vara nöjda. :)
-
12:00 23.1.2006


Grundregeln borde alltid vara den att man frågar personen/personerna på bilden om det ok att lägga ut bilderna på nätet. Själv skulle ja säkerligen föra saken vidare ifall jag hittade bilder på mig på nätet som jag inte blivit tillfrågad om.
-
16:28 22.1.2006


ja sku säga att d beror på situationen, en sån bild som denhä e okej, d e många männsikor å ingen gråtande e inzoomad. Sen om d blir förbönsfoton på enskilda personer så kan d va dålit, ofta kan d ju va privata saker å alla kanske int vill va på bild då di gråter ut sin nöd..
AW
13:21 22.1.2006


Jag tycker iallafall att förböns stunder kan vara mycket känsliga, allvarliga, svåra och privata stunder i en människas liv. Jag skulle inte vilja hitta en bild på nätet där jag deltar i förbön eller liknande.
linus
08:20 22.1.2006


Bra fråga, jag brukar vara lite försiktigare med förbönsfoton, men t ex på Action-konferensen hade jag fått i uppdrag från Activate att uttryckligen skaffa fram känsloladdade förbönsbilder.

Man skall väl fråga sig vad förbön är, om det är något bra och naturligt, som man kan göra längst fram med många människor, då kan man säkert ta en bild av det?!

Men vad skulle det vara att skämmas för heller? Berätta gärna vad ni andra tycker!
...
02:34 22.1.2006


Alltså förbönsfoton, vad tycker folk om sånt? Det här var ju då inte en så farlig bild, det finns andra exempel som e "värre", men är det okej mot dem som får förbön?
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén