Caco i stridsmundering

Tusen tack vänner!

OLD ARTICLES. Den senaste trenden med svensexorna är att grabbarna har roligt tillsammans. Igår bjöd Linus homies honom på den bästa möjliga svensexan: En brottning med en doft från antiken, ett överfall, krig där de flesta dog fyra gånger, en hejdlös grillorgie och en hettande bastu i skärgården.

Det var polarna Christian Haglund, Henry Blomqvist, Caco Grönroos, Simon Mickelsson, Oskar, Axel och Petter Kohonen som stod för dagen.

Christian hade lurat Linus in i en stor mörk hall där Linus plötsligt blev överfallen och tryckt mot marken med fyra mans vikt. Efter några minuters slit hade Linus handbojor och täckt ansikte. Allt var i mörker och Linus fruktade det värsta: ett dopp i simbassängen eller ett klaustrofobiskt bagageutrymme. Det blev det senare, men Cacos bils hade tillräckligt med utrymme.

- Bagageutrymmet var riktigt bekvämt faktiskt, bättre än flera vanliga bilars framsäten, kommenterade den kidnappade.

Sen bar det av till skogen var grabbarna delades in i två lag: Kekkonen, som bestod av Simon, Henry, Oskar och Petter, och Mannerheim bestod av Caco, Ch, Axel och Linus.

Simon var laget Kekkonens stora krigare som placerade träffade mest färgfläckar på sina motståndare. Simon och Henry träffade den satinpyamasuniformklädda krigaren Linus.

Efter kriget åkte grabbarna till Svartholmens bastuholme för grillning av stora mängder helkött.

Linus blev regelrätt islängd från bryggan av Caco efter några tappra flyktförsök.

- Tusen tack, grabbar, ni förgyller mitt liv, sade en tacksam Linus.

Bestmannen Fredi kommer först på fredagen från Norge och kunde därför inte vara med.