Goda nyheter sedan 2002     Onsdag 20 januari 2021 kl 12:05Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > En som sticker ut ur mängden
Skribenten är näst längst till höger. De andra är JS, Joonatan och Hanna.
 1 3054 25 4
Ronja
Online 08:25 16/06 2005  Modifierad 21:41 14/08 2010

Old articles  Min tanke är att det finns något som jag kallar "folk" och något som jag kallar "en". Folk är någon som är en slags utfyllnad. Folk fyller ut ett rum eller en plats. Fast det inte är deras uppgift så är det exakt vad dom gör.

Bara för att folk är folk för mig gör ju inte att de behöver vara folk för dig. Du kan vara en för mig men folk för någon annan. En är däremot någon som sticker ut, någon man lägger märke till från början. När man ser en hop med människor så kan det ofta finnas någon som ens ögon faller på, en person som man lägger märke till.

Man lägger inte märke till alla utan dom andra bara finns där. När man lär känna en person som man kanske inte hade lagt märke till speciellt mycket innan så blir den personen en "en". Märkligt hur vissa personer får ens ögon att falla på dem. Man kan inte lägga märke till alla. Alla lägger heller inte märke till mig. Jag är folk för någon och en för någon annan.

Men inför Gud är alla en. Alla är en och alla har något alldeles speciellt. Det är bara det att folk inte alltid lägger märke till det lilla extra i en.

Du är en och du är fantastiskt speciell.


Hanna
12:28 20.6.2005


Ronja, du e så bra.
JS
20:31 16.6.2005


Jag hoppas for min del att jag ar nagon som inte sticker ut ur mangden alltfor mycket. Jag hoppas ocksa att detsamma kan sagas om min eminenta lilla planbok (se bildbeviset ovan).

Jag beklagar for ovrigt att det ar en aning daligt med skandinaviska tecken idag. Jag befinner mig just nu i Innsbruck och har tyvarr inte annu lyckats fa fason pa tangentbordskonfigurationen i den lanedator som jag har blivit tilldelad. Forstar ni alls vad jag forsoker saga?

P.S. Texten ar ypperlig forstas, det glomde jag nastan att skriva.
Tanja(syrran)
17:03 16.6.2005


ÅÅh, sicken fin text Ronja=) DU e verkligen alldeles speciell å underbar!
Jenny
13:33 16.6.2005


Jätte fint Ronja, jag fick nästan tårar i ögonen...
:)
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén