Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 19 januari 2021 kl 22:15Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Linus memoarer: Gift en månad
Christa i österbottenfolkdräkt och Linus i nylands folkdräkt
Linus
 1 3796 32 8
Linus Mickelsson
Online 10:10 21/06 2005  Modifierad 04:09 15/08 2010

Old articles  Det är underbart att vara gift. Att komma hem till något som man har tillsammans med en som man älskar är gott. Linus första månad som gift man har redan innehållit en hel del av giftaslivets faktum.

Bröllopsresa, hög feber, fanclubsresa med Jepokryddona, bakslag mot datorfyllt vardagsrum, ekonomiska utmaningar, inredning, matlagning, arbete och nöje ...

Trots mycket att fundera på har giftermålet överträffat alla tidigare förväntningar.

- Nu gäller det att hålla kontakt med vännerna så de inte rymmer, spekulerar Linus.

- Gud har troligen igen haft sitt finger med i spelet och låtit det mesta hittils gå bra, fortsätter han.

För dem som inte ännu har hittat en fru eller man rekommenderar han att vidga vyerna, hitta en kristen dating sida på nätet, åk till Ryssland och träffa en dygdig hustru eller åk till österbotten eller kanske till grannen!


Nica
12:46 11.8.2006


Veronia, så sant så om de rosa molnen. Själv skulle jag därför rekommendera att man sällskapar så länge att man hinner komma ner från de rosa molnen och också uppleva vardag.
lotta m.
20:06 22.6.2005


Grattis Linus! Blessings!
Christa
20:00 22.6.2005


Ja han fyller! Grattis grattis grattis min älskling :D
Cizi
14:51 22.6.2005


Grattis till er en-manad-som -gifta!! Hej Linus, enligt min kalender fyller du ar idag, men d kanske int stammer!? Har jag fel dag! Men grattis iallafall! A halsningar fran Afrika! Kraam!
Veronica
00:09 22.6.2005


Så här funkar det ofta: Man hittar en soulmate, går på rosa moln p g a att ens partner är den bästa i världen. Sedan gifter man sig, dunsar ner till marken p g a ens frus/mans sämre sidor mer och mer kommer fram. Plötsligt syns inte de rosa molnen till mera, endast vita tråkiga moln. Den härliga förälskelsen har försvunnit och man tror att "that´s it", man lämnar varandra. Man fattar inte att förälskelsen inte kan finnas till på samma sätt mera. Att det naturliga är att relationen ska mogna till en relation där man kan ta stå ut med de vita molnen, ta varandra som man är och ändå vilja och kunna dela allt med varandra och möta vardagen tillsammans. He...dessa ord är dock visdomsord av en utan erfarenhet.

Christa och Linus, ni är "kosliga". Så säger man väl i Norge?
-Rade-
13:01 21.6.2005


Grattis ennu en gång :)
Caco
12:15 21.6.2005


Jeps, grattis Linus och Christa! Någon sa åt oss att den första tiden under samma tak är den svåraste, men själv tycker jag det bara var huippu! Mera...ansträngande är däremot småbarnstiden p.g.a. sömnbrist och ca 3700% mera tråkigt hushållsarbete som måste göras. Men även då är det en rolig och givande utmaning att vara gift och hålla frun och sig själv lyckliga. Allting blir ju förståss så mycket lättare om man valt en glad och duktig fru som du och jag gjort!
Linus moster
11:25 21.6.2005


Grattis till första månaden! Fortsätt i samma stil, men helst utan feber och andra bakslag. Tänk att det också kan vara underbart att vara gift efter 36 år!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén