Foto: Christian

Socker, Halleluja!

OLD ARTICLES. Tjo. Okej, så man har just flyttat till Bergen, man har inte fått jobb och Norge är ett dyrt land. Man har helt enkelt inte råd med alla exklusiva produkter, som socker, mjölk, kryddor, bröd, potatis, kött och ja, mmh, frukter.

Lite bakgrundsfakta, jag var med Daanis på stan igår och vi tog en sväng via Mäccen och tog varsin kaffe, och Daanis bjöd dessutom, det var mycket tacksamt, och när jag frågade efter socker så hivade snubben 3 socker påsar åt mig, jag använde bara 1. Så när jag nyss satt handen i byxfickan så hittade jag sockret. Så det innebär att jag får socker till kaffet idag. Halleluja, vilken välsignelse, för det första lämnade Caro kaffet åt mig när hon flyttade och nu sockret. Tack Jesus vilken välsignelse.

Jag lever inte i någon lyx här, kylskåpet stor tomt, jag äter inte gourmet varje dag. Mem jag går inte hungrig, och mitt hjärta fylls upp av glädje, min kropp fylls upp av jubel och sång. Hela min själ prisar Jesus. För Jesus har gjort mig fri, jag lever i vissheten om Guds härlighet och omsorg. Jag kan spendera tid med min Far och Skapare, min Frälsare och Konung. Glädjen och friden jag fått sen jag kom hit övergår allt förstånd.

Halleluja, våga glädjas i prövningar. Jag uttryckte mig ganska lusigt en gång, " det är en tunn linje mellan att glädjas i prövingar och vara mentalt ostabil " och genom världens ögon så stämmer nog det här på pricken, världen och dina omständigheter kan inte förstå att du kan glädjas i svåra stunder, att du kan prisa Jesus namn fast du är i en situation där det inte ser ut som att det finns nån som helst utväg. Våga förtrösta på Herren vad dina omständigheter än säger dig. 1 petr 5:7

Halleluja, nu ska jag ta och koka kaffe åt mig, och jag får socker idag, HALLELUJA JAG ÄLSKAR JESUS.