Goda nyheter sedan 2002     Fredag 28 februari 2020 kl 06:39Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Socker, Halleluja!
Foto: Christian
 1 1680 5 5
Christian R
Online 12:45 11/07 2005  Modifierad 08:17 17/07 2010

Old articles  Tjo. Okej, så man har just flyttat till Bergen, man har inte fått jobb och Norge är ett dyrt land. Man har helt enkelt inte råd med alla exklusiva produkter, som socker, mjölk, kryddor, bröd, potatis, kött och ja, mmh, frukter.

Lite bakgrundsfakta, jag var med Daanis på stan igår och vi tog en sväng via Mäccen och tog varsin kaffe, och Daanis bjöd dessutom, det var mycket tacksamt, och när jag frågade efter socker så hivade snubben 3 socker påsar åt mig, jag använde bara 1. Så när jag nyss satt handen i byxfickan så hittade jag sockret. Så det innebär att jag får socker till kaffet idag. Halleluja, vilken välsignelse, för det första lämnade Caro kaffet åt mig när hon flyttade och nu sockret. Tack Jesus vilken välsignelse.

Jag lever inte i någon lyx här, kylskåpet stor tomt, jag äter inte gourmet varje dag. Mem jag går inte hungrig, och mitt hjärta fylls upp av glädje, min kropp fylls upp av jubel och sång. Hela min själ prisar Jesus. För Jesus har gjort mig fri, jag lever i vissheten om Guds härlighet och omsorg. Jag kan spendera tid med min Far och Skapare, min Frälsare och Konung. Glädjen och friden jag fått sen jag kom hit övergår allt förstånd.

Halleluja, våga glädjas i prövningar. Jag uttryckte mig ganska lusigt en gång, " det är en tunn linje mellan att glädjas i prövingar och vara mentalt ostabil " och genom världens ögon så stämmer nog det här på pricken, världen och dina omständigheter kan inte förstå att du kan glädjas i svåra stunder, att du kan prisa Jesus namn fast du är i en situation där det inte ser ut som att det finns nån som helst utväg. Våga förtrösta på Herren vad dina omständigheter än säger dig. 1 petr 5:7

Halleluja, nu ska jag ta och koka kaffe åt mig, och jag får socker idag, HALLELUJA JAG ÄLSKAR JESUS.


Veronica
22:44 13.7.2005


Aaaaa... tack Hanna! Du e å så go´!
Christian
15:57 13.7.2005


tack, jag ska försöka komma ihåg det. speciellt till nästa gång jag har råd att köpa mat, :P och gällande alla symptomer du radat upp, Du vet, det finns frihet i Jesu blod, amen, det ska brytas i Jesu Namn.
hanna
02:24 12.7.2005


*sitter o fnittrar en lång stund* du e ljuvlig veronica:)!!!
Veronica
22:42 11.7.2005


Härligt Christian! En sak oroar mig dock. Ditt lovprisande av socker. :) Själv har jag fått börja fundera på att äta hälsosammare och inte lika mycket sockeraktigt som får blodsockret att åka jo-jo. Det är så obehagligt att få lågt blodsocker inkluderande illamående, svaghet, darrningar och okoncentration. Välj därför hellre långsamma kolhydrater som finns i:

Fullkornsbröd
Frukt och grönsaker
Bönor och linser
Mjölk

framom:
Snabba kolhydrater som finns i:
Vitt bröd
Sötade flingor
Kokt vitt ris
Läsk

Det här håller dig längre mätt!

He, he! Ville bara skriva något vettigt...
Maria
13:50 11.7.2005


Halleluja, amen. :) Visst är det härligt, Christian, att känna hur man får leva "bara" av Guds godhet, känna att det håller att gå på vatten..! Var välsignad! :)
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén