Maria framför en av sina bilder, tillsammans med fans

Marias bilder nu på Amos Anderson

OLD ARTICLES. En av Maria Åsviks drömmar har gått i uppfyllelse när hennes bilder kommit med bland fotografeliten på en fotoutställning som inleddes med en vernissage på Amos Andersons konstmuseum i Helsingfors.

Mickelsson.net var på plats för att gratulera och för att beskåda konstverken. Läsarna har redan tidigare fått bekanta sig med bilderna, men de som inte har en 50 tums monitor borde gå och se bilderna som stora.

En del av utställningen var Tro (Usko) och där fanns Marias bilder tillsammans med många andra om tro. Ett utställningsrum behandlade döden, ett laestadianer, ett naturen. Marias bilder handlade om lovsång. I ett av rummen visades Marias lovsångsvideo, filmad högt uppe i bergen någonstans i Australien. Andreas och nygifta Henna Hellman spelade piano resp. violin i en sal.

Bland kändisgästerna sågs SO Fredriksson, Jonas och Sofia Jernström, kulturpastorn Henrik Nymalm, Sara Räikkönen, Isabella Ström, Fredi och Elin Liukkunen. Pertti Liukkunen, aktuell med biluthyrningsfirman Expressrent, visade igen var gentlemannaskåpet skall stå när han gav en gul stor orkidé åt Maria. Andra kändisar på plats var Simon "Ljud" Eriksson, fotografen Jenny Allén och Daddy Cool. Elna Gull, som fanns med på fotot "Rulltrappan" var naturligvis också på plats.