Goda nyheter sedan 2002     Fredag 28 februari 2020 kl 11:44Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Snork var tuff hos läkaren
Foto: Veronica
 1 10461 10 6
Veronica
Online 14:50 22/11 2005  Modifierad 08:17 17/07 2010

Old articles  Låt mig få presentera, mosters stolthet, Jakob, eller ”Snork”, som han gillar att kallas. Det tilltalsnamnet var ganska naturligt för hans mor och far att ge eftersom hans storebror är mumin och storasyster snorkfröken.

Snork som är två år gillar familjens katter Alfons och Misse. Han kastar sig över dem och manglar dem med sin kropp eller så tar han ett sådant stryptag som på bilden. När katterna är dumma nog att inte fly fältet så får de stå ut med det ena och andra.

Snork har alldeles nyligen själv fått vara med om något rätt skrämmande. Han föll i trappan. Resultatet var ett sår som måste sys med sex stygn. Men han formligen briljerade hos läkaren. Han bara knep hårt om mammas hand och konstaterade, "Snork måste vara duktig!". Efter syandet fick han massor med leksaker av doktorn. På vägen ut från rummet utbrast lilla grabben, "Snork har lapp på skallen och fickorna fulla med kissekorvar", d v s katter.

En gång kom en tant med sin hund gående mot Snork och mamma. Då kom rädslan. Men Snork tog modet till sig och gick fram till tanten och sa, ”Ta bort din hund! Den får inte äta upp mammas gulligubbe!”

Det har varit frestande för mamma att röra Snorks lockar. Men när hon gör det säger han ifrån på följande sätt, ”Det här är Snorks hår. Mamma har eget hår.”


melii
09:11 24.11.2005


jag hoppas verkligen jag får se lilla snork på skojohoj i framtiden ;) men jag vet ju nog int hur länge jag kan stanna i karis, det är kanske int den optimala studiestaden *hehe* men snork ser ju PRECIS ut som david när han va liten tycker jag! Har många roliga minnen från minibundisarna då david va där ;)
Veronica
23:29 22.11.2005


Korrekt, Melii vännen! Om du håller dig kvar i Karis ännu några år så lovar jag dig många goda skratt! Jag tänker nu på din framtid som bundisledare för Jakob. Jag tror starkt att du även för honom skulle vara en toppen förebild med din humor!

Ja Lotta, det är härligt med små pluttar! Kram på dig!
lotta m.
21:56 22.11.2005


vilken söt liten plutt! charmiga uttryck han har:)
melii
21:03 22.11.2005


de e naomis och davids söta lillebror va? e han sådä stor ren? ja tykt han va pytteliten just jaag! sötis där ;)
Veronica
17:39 22.11.2005


Snork har det vackra efternamnet Lillqvist. =)
Lilla My
15:08 22.11.2005


Hihi, det var en lustig kille! Har Snork något efternamn eller är det helt enkelt Muminpappansson?
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén