Konsert med Delirious? i Bergen

OLD ARTICLES. Vi hade kommit med Elin till Bergen för att hälsa på vänner från bibelskolan, så passade vi på att checka in hur Delirious låter live. Delirious spelade första gången i Bergen nu på fredag på Levende Ord.

Delirious är t.ex. känd av låtar och lovsånger som Did you feel the mountains tremble, History maker, I could sing of your love. Konserten var proffessionell och Martin Smith från bandet drog med hela folket in i lovsång.

Det som var coolt, var att samtidigt som det var ett band som hade konsert, hade de texter på alla låtar så alla kunde sjunga me. Ofta tystade Martin ner bandet och lär publiken sjunga med full hals. Efter att konserten var slut klappades Delirious in en gång till, då vittnade Martin kort om att Jesus är vägen och man fick komma fram till frälsning och ta emot Jesus.

Fast "gubbarna" redan har några år på nacken ( typ 40+), märks det inte i deras musikstil eller fart! Utan tvärtom, de är erfarna och stolthet får inte plats, fastän de är väldigt populära. De gör Jesus populär istället! Go Delirious!