go get them girl!

Caro är Levende Ords finska polis

OLD ARTICLES. På Levende Ord finns möjlighet att delta med olika slags hjälptjänster. Kvinnor har varit speciellt eftertraktade och Caroline Virtanen ställde upp med finsk sisu!

"Kvinnor behövs i säkerhetsbranschen", sade mannen utanför församlingen.

Det är nämligen så att unga pojkar speciellt, ofta har större respekt för kvinnor än män. Detta beror väl på att dom ser kvinnor i uniform som en slags moderlig förebild.

Problemet i församlingen är inte busiga ungdomar, men enligt lag behöver det finnas övervakare när ca. 400 ungdomar samlas en fredagskväll.

En annan orsak har också varit molotov cocktails (flaskbomber) som förekommit utanför Levende Ords lokaler. Det finns personer som inte gillar församlingen och därför går till angrepp.

En fredagskväll blev t.ex. så gott som alla cyckeldäck på församlingens område sönderskurna medan mötet pågick. Ibland dessa var också Fredis cyckel som han lånat till en dansk bibelskolestudent som hade blivit bestulen på sin cyckel tidigare på samma ställe.

Men det är bra att dessa "poliskvinnor" ställer upp och tar gärningstyperna fast på bar gärning, och hjälper till med att bekämpa det onda med det goda!

Välkommen på bibelskola ;)

www.levendeord.no