Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 11 maj 2021 kl 09:18Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Ve och klagan
 0 2873 32 3
Christa
Online 20:30 15/03 2005  Modifierad 08:17 17/07 2010

Old articles  Enligt en tillförlitlig källa ges finländare sämre hotellrum på semesterresor än övriga européer. Varför? Det finländska folket är känt för att inte klaga!

Men att inte klaga är ändå inte samma sak som att vara nöjd. Och frågan är om det är bättre att vara missnöjd utan att säga till, än det är att uttrycka sitt missnöje. Går du och bär på att du ex. känner dig felbehandlad växer ofta de negativa känslorna inom dig och slutresultatet blir kanske värre än om du i ett tidigt skede hade sagt ifrån. Detta gäller naturligvis alla situationer och människorelationer, inte enbart södernresor.

Att klaga utan orsak eller utan att ha ett lösning på problemet är något som det lönar sig att se upp med! Det är okej att komma med kritik, men försök se till att den är konstruktiv sådan. Genom detta undviker du förhoppningsvis att människor i sin tur känner sig felbehandlade av dig.


linus
09:53 16.3.2005


Ansa, det fick mig att tänka på "En andra chans"-filmen :) Du gav henne en andra chans.
ansa
09:32 16.3.2005


Igår var jag och klippte mig, och så blev jag inte nöjd. Märkte det när jag kom ut från frissan. Så då gick jag in tillbaka efter ett tag, och sa att jag inte var riktigt nöjd, och sen så fixade hon till mig. Det är nog bättre att säga till än att gå och vara missnöjd!
JJ
20:50 15.3.2005


Hur är det om man vill klaga på folk som klagar på sin komfort under sina södernresor? Gäller det att ta bladet från munnen i tid då också?
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén