Semester i Port Macquarie

OLD ARTICLES. Vänner, sol, långa sandstränder, surfing och Jesus... Livet kan nog inte vara mycket bättre för en liten, men cool, Miko. Och ännu bättre hade det varit om han inte brutit handen.

I måndags drog han iväg på det första riktiga äventyret sedan vi kom till Australien; surfsemester i Port Macquaire, ca. 500 km norrut från Sydney. Med sig hade han Martin och Adam från Sverige, Eva från Australien (bodde i Sverige tills hon var sju) och Gudrun från Norge. Måndagen var det beachen som gällde och på tisdag både beachen och rundtur i stan. Onsdag red de på kameler och sedan surfade de och Miko bröt handen. (När man är nybörjare och surfar så ska man tänka på att dra undan handen som man håller i brädan med istället för att falla över den...) Man skulle ju kunna tänka sig att det var sjukhuset som var nästa programpunkten efter det, men nej -det naturliga är ju att ta en åktur med ett ultra-lätt flygplan... Hmm... Äventyret var inte slut med det heller. Efter besöket på sjukhuset hade vännerna öråd på stranden.

Jag bad Miko om ett uttalande men han sa bara "No worrys, mate! eller muppit värre, som jag skulle ha sagt hemma i Finland..."

Jag ville bara skriva det här för att samla empati för Miko. Stackaren får inte mycket här hemma... :)