Goda nyheter sedan 2002     Lördag 23 oktober 2021 kl 19:55Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Nätverk vappen stod för bra service
Stefan
Linus
 1 4359 47 1
Linus Mickelsson
Online 09:15 02/05 2005  Modifierad 08:17 17/07 2010

Old articles  I Helsingfors stod Nätverk vappen igen troget till förfogande med semlor, pastejer, munkar, bullar och vakter! Stefan var en av killarna som höll reda på stan.

Stefan hade sällskap av stora starka HC, som var omringad av skrattande yngre flickor, av Christfoffer Slotte, Kjell Ewalds och av några andra stora starka grabbar.

Kvällen var ännu lugn vid tältet omkring åtta-tiden på valborgsmässoaftonen.


Christoffer
18:38 2.5.2005


Det var en lugn vapp - igen. Men det är nog bara i Finland som vappen ser ut som den gör. Vad har gått snett i vår kultur när folket beter sig som de gör? Det sägs att vi lever i ett kristet land. Vad ska t ex muslimerna tro när de ser hur här ser ut?

På Malta fanns ett diskotek där ungdomarna brukade hänga på fredagarna. De brukade vara utanför på gatan och flörta med varandra. På samma gata bodde flera pensionärer. Dessa pensionärer brukade älska att titta på ungdomarna och tänka på hur det var när de själva var unga. De gamla damerna brukade förtjust titta på de unga killarna och önska att de själva var unga. Vad skulle ske i Finland om pensionärer bodde invid ett disco? De skulle vara livrädda för ungdomarna.
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén