Wilson och Johan Forsbäck med team

Wilson blir sliten i sommar

OLD ARTICLES. Tycker du att det är trögt och tråkigt med regn? Skulle du vilja slita ner Volley-Wilson. Du längtar efter trevlig gemenskap. Då är Svartholmen svaret.

En superhärlig start för sommaren var Kickoff lägret, med ca. 20 ungdomar + Kerstin och Leif Emeleus, Reino Lujan och Robin Lindberg. Vi alla fick en beröring från Gud och många tog ett steg vidare i sin kallelse. Svartholmen ute i Sibbo skärgård har varit till stor välsignelse för många i årtionden. Filadelfiaförsamlingen i Helsingfors vill också i framtiden utveckla sina läger och ge flera möjlighet att delta i den fina gemenskap och kärleksatmosfär som råder. Trots att Svartholmen ägs av Filadelfia är den öppen för vem som helst och alla skall få känna sig hemma på den holmen. Just nu börjar barnlägret med ledning av Anders och Annika Ekström från Betaniaförsamlingen i Sibbo.

Läger på Svartholmen:

Tonårsläger ti 22.6 - sö 27.6

Sommarens coola happening. Lägret kommer byggas upp av bön, undervisning och lovsång, men också utmanande tävlingar och galna grejer. Missa inte detta!

Midsommar på Svartholmen fre 25.6 - sö 27.6

Kom med till midsommarbrasan, bastubad, korvgrillning, gudsmöten och glädjefylld gemenskap.

Finalen - Mobilisation Nyland 13.8 - sö 15.8

Sommarens avslutning och startskottet för hösten!

Kom gärna med på läger eller midsommar, du kommer aldrig att ångra det!

Anmälan och mera info: Filas ungdomspastor Johan Forsbäck, 041-5272029 eller johan.forsback@hut.fi

Anmälan också på www.filahfors.fi

Om anmälan gått ut, ring och kolla ändå om det finns plats.