Tuppen som söker adoptivföräldrar

Tupp söker nytt hem!

OLD ARTICLES. Mickelsson.net strävar nu också för djurens bästa. Vi publicerar här ett brev till redaktionen i hopp om att rädda livet på tuppen! (LM)

Grejen är alltså den att den här stackars tuppen heter August, han är född i juni men är ren nästan fullvuxen. Vi har en minihönsfarm här som du säkert vet, så han är helt överlopps nu.

Alla andra mobbar honom å mamma o pappa hotar att nacka honom å massor av typer sku ba vila laga coq-au-vin av honom. Men han är en jättesmart å fin tupp, han kan till och med hoppa jämfota! (d sku filmen ha visa) Så nu vill vi ba meddela alla hjärtegoda människor att de enda som sku rädda hans liv sku va att nån sku ta hand om honom! D e int alls så krävande att starta hönsfarm faktiskt! Man kan helt lugnt fråga råd av oss, vi ha haft höns ett år nu.

Så vem som helst, helt sannaste allvar nu, får hämta honom härifrån (logvägen 8) gratis mot försäkran att han int hamnar på matbordet! Ev. kan han få sällskap av en höna till sitt nya hem, fö vi vet att man int gör så väldans mycke me ba en tupp. Vill ni ha honom Linus?

--

Det här var ett alldeles rörande initiativ! Här bör tilläggas att Edith och Mirjam INTE bor på lande, men i ett egnahemshus i Esbo. Deras uppfinningsrikedom och humor är stor och tydligen deras hjärtan också! (LM)