Ada och Jenna är vana att vara nära varandra

Hej Ada och Jenna! - Fredi och Elins familjelycka

FAMILJ. Ada föddes först av tvillingarna på söndagkvällen. Tjugo minuter "yngre" är Jenna. Även om båda biologiskt är lika gamla är Jenna den 300 gram mindre systern.

Förlossningserfarenheten och tiden på BB har varit en väldigt sömnfri erfarenhet för de nyblivna föräldrarna Elin och Fredi.

- När ena vaknar och börjar gråta så vaknar den andra också, berättade Elin igår på kvällen när Christa, Juni och Linus besökte familjen.

- En natt gav vi upp klockan 5 på morgonen, så sjukhuspersonalen tog hand om barnen några timmar, för att vi skulle få sova något, berättade Fredi som dock såg pigg och fräsch ut.

På lördagen köpte de biljetter till Noise-konserten efter att de varit på granskning på morgonen. Men mot kvällen började sammandragningarna komma och Fredi sålde biljetterna vidare. Förlossningen kom att vara 28 timmar utan destu mera sömn.

Barnen är friska ( ... och väldigt söta, red anm). Som tvillingar liknar de varandra en del, men det är ännu oklart hur mycket de kommer att likna varandra när de växer.

- Viktskillnaden gör ju att de ser olika ut, men vi får se sen, inflikade Elin.

Ada sov under hela besöket medan Jenna visade sina vackra ögon och stämde upp i ett riktigt sött gråt också.

Idag eller imorgon åker Fredi, Elin, Jenna och Ada troligen hem från Jorv och börjar sitt nya liv med två nya familjemedlemmar.

Fredis syster Anna fick sin första baby för en tre veckor sedan. Det betyder att Pertti och Gitta inom en månad har fått tre barnbarn, en stor ökning från noll.

Dubbelsäng
Tvillingarna, Elin och Fredi
Jenna hade inga problem med kameran
Ada var inte riktigt på humör att bli fotad
Lilla Juni ser ut som en stor jätte
... som sin far
Liukkunen-familjens tillfälliga hem