Business-Tom, snart ett minne blott?

Grattis Tom! - Dagens jubilar

FAMILJ. Tom Mickelsson fyller 65 idag i Nairobi, Kenya. Med sig har han barnen Josephine, Victor och de hälsar på sonen Simon och familj. Toms fru Ilona är i Finland eftersom hon nyligen bytt jobb. Hans son Linus kommer senare.

Hårdarbetande Tom har idag nått pensionsåldern. Han åkte ivåg för någon dag sedan till Kenya för att hälsa på Simon som arbetar där. Egentligen tänkte Tom vänta med resan tills han gått i pension.

- Det är bra att han åkte ändå, för man vet ju aldrig när han går i pension, konstaterade Toms fru Ilona.

Tom är VD och delägare i internetsäkerhetsdistributören Smartec och det är inte alldeles enkelt att bara rulla ut i pension. Han måste först hitta en efterträdare som vet hur man ger järnet.

Pensionsåldern innebär dock knappast att han kommer att sluta med innebandy och annat skoj. Hans trogna spelkompis och son Linus vill här passa på att gratulera Tom på bemärkelsedagen.

- Tack för alla fina minnen och all hjälp du gett genom åren, du är guld värd.

Tom kommer att fira med en mindre krets med vänner och släktingar i början av februari. Tom hälsar att han inte önskar något direkt åt sig själv utan hellre till sin församling som han varit aktiv i under hela sitt liv.

- I stället för eventuella presenter eller blommor uppskattas ett stöd till Filadelfiaförsamlingens byggnadsfond, FI28 4055 2250 0030 29  (HELSFIHH) märkt Tom 65, hälsar han.



Sportseglar-Tom (med Ilona)
Pappa-Tom, ställer upp på det mesta som någon av grabbarna föreslår, speciellt innebandy och ishockey
Julgubbe-Tom, den bästa Julgubben
Strandlejon-Tom
Café Gamlastan-Tom
Saaristo-Tomppa