Kingen kom igen - Andra året i rad

RYKTEN. Mickelsson.net:s reporter var först ute med nyheten om att Elvis "The King" of rock and roll igen besökt familjen Back i Vasa.

För andra året i rad har familjen Back i sin röda stuga med vita knutar, i Vikinga i Vasa stad fått celebert besök. I och med att barnen i stugan inte längre tror på tomten så har de troligtvis via pappan Pontus USA kontakter fått besök av ingen mindre än "The King of rock and roll" nämligen Elvis.
I år var Elvis aningen skäggigare än förra året och det uppges att han även gått ner i vikt. Han var mån om att krama medlemmarna i familjen och till skillnad från tomten som brukar säga ho-hoo nynnade "kingen" på en av sina gamla låtar på väg ut. Enligt familjens fru Hannele var det låten "Love me tender".
Mickelsson.net har inte vid skrivande stund fått reda på hur många familjer "kingen" besökte denna jul men enligt familjen Back stod en limousin och väntade nere vid korsningen av Vallhallavägen och Holmvägen. Troligtvis körde de över isen till Storviken.
Familjens pappa, Pontus uttalade sig kort till redaktionen efter besöket och han kunde konstatera att det blir skönt då julen är förbi. - Det är bara ett enda stressande på stan, säger Pontus och försöker få in ett ord om julens egentliga mening, födelsen av Jesus Kristus men Mickelsson.net hade bråttom på nästa uppdrag och lovade återkomma till detta ämne i ett senare skede. I alla fall var hela familjen Back samlade denna jul, även tvillingarna Jennifer och Jessica var hemma.