Vigsel

500 000 motorcyklar + 1 vigsel - Par från Louisiana gifte sig på Lone Star Rally 2012

MISSION. För fjärde året i rad besökte jag Lone Star Rally i Galveston, Texas. Även detta år fick vi vara med och vittna om Jesus för människor som inte ännu känner Honom.

Lonestar Rally i Galveston, Texas ordnades för 11 gången. Ambassadors For Jesus Christ M/M var på plats och i år med förstärkning av en ny medlem, Teemu Piippo från Finland. Teemu är den nyaste medlemmen i Ambassadors Europe och han har blivit något av min höger hand.

I år besöktes träffen av rekordmånga "bikers" och man räknade att över en halv miljon motorcyklar fanns samtidigt i staden. De flesta av dessa icke kristna och dessa själar var orsaken till att inte bara Ambassadors For Jesus Christ M/M var på plats utan även flera andra kristna motorcykel klubbar och föreningar, som Bikers For Christ, CMA, Soldiers For Jesus, Tribe of Judah, Hellfighters MC m.fl.

På fredagen ägde även ett bröllop rum vid Ambassadors tält och det var ett par från Louisiana som gifte sig och ingick ett förbund inför Gud. En mäktig ceremoni med Jesus i centrum. Paret vigdes av Pastor Roy "Dogman" Sanchez.

Under dagarna delades över 2000 gratis cd:skivor ut med musik och vittnesbörd. Många fick förbön och många fina samtal med olika slag av människor fördes. Man kan väl kalla det hela ett stort fält som där frön planterades. Nu väntar vi på att Herren skall vattna fröna och en vacker dag blir det en stor skörd. Det är ju därför vi alla är Ambassadörer för Jesus Kristus.

Träffen avslutades på söndagen med gudstjänst.

Under vår resa har vi också gjort och vi gör en daglig video blog. Man kan kolla på våra klipp och våra funderingar genom att klicka HÄR!

Ambassadörer
Teemu
Pontus
Vigsel
Polis
mc träff
gudstjänst
gudstjänst