Goda nyheter sedan 2002     Lördag 23 oktober 2021 kl 21:42Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Rallylikbilen nu klar!
pjb@netikka.fi
 6 18661 775 0
pjb@netikka.fi Back
Online 18:47 12/02 2021
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Bil  Skulle någon sagt till oss att vi en vacker vinter skulle köra omkring med en likbil som är gjord till en ”look alike rallybil” så skulle jag nog ha ringt ambulansen för en transport till ett sjukhus där man behandlar mentalt illa mående personer. Nu är det ju dock så att det kanske är jag och Sebastian som behöver vård…

Som du kanske tidigare läst så har Herren öppnat nya dörrar till Lappland. Förra resan var vi på Arctic Rally och nu inkommande resa så är en av etapperna FIA WRC Rally som körs på samma banor i Rovaniemi. Vi har ju tidigare sett effekten av hur folk stirrar då man kommer körande med en likbil. Att det tidigare även funnits ett klart och tydligt budskap om ett liv efter döden så räckte inte detta för Sebastian. Det var under förra rallyt i Rovaniemi som han kom med iden att tejpa den som en rallybil. Som far blev jag lite bekymrad men efter att ha tänkt på saken ett par minuter tände jag på alla cylindrar.

Nu har vi tejpat klart och vi tror att vi skall synas. Det första folk vi möter med våra likbilar har varit texten om livet efter döden. Mannen på gatan frågar hur vi kan veta det och då är dörren öppen för ett vittnesbörd ur Guds ord om löftet om evigt liv genom Jesus Kristus.

Idag fick vi också glädjebeskedet att två skolor i Kemijärvi har öppnat dörrarna för oss. Där kommer vi att tala om farorna med alkohol och droger. Jag kan dock inte sopa VEM som blev min räddning under mattan. Alla elever som vill ha en bok får ta en bok med hela min livsberättelse.

- Min pappa är inte normal. Han är rätt galen hälsar Sebastian och meddelar samtidigt att man kan stöda missionen i Lappland genom föreningen Rockpastor Ministries rf.

AKTIA IBAN: FI3649700010005435 BIC- / SWIFT: HELSFIHH

Penningsamlingstillstånd RA/2020/1657


Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén