Goda nyheter sedan 2002     Torsdag 1 december 2022 kl 12:59Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Grabbmiddag på stan
Linus
Foto: Linus
Johnny-Stefan och Tomas äter på en riktig restaurang
Linus
 2 22369 201 0
Linus Mickelsson
Online 01:19 22/09 2010  Modifierad 11:27 25/09 2010
Linus
Linus
Johnny-Stefan har köpt nya stavar från östra centrum
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Gemenskap  När Johnny-Stefan är i Finland på permission, hans benämning på ledigt från arbetet, har han mycket att hinna med. Dels är det sin moders generösa proviantering han skall hinna med, dels är det motion, vänner, kyrka och ekonomistudier.

På måndagen träffade han Tomas och Linus för en middag. Johnny-Stefan avslöjade att han troligen kommer att jobba vidare på fusions-labbet åtminståne ett år till. Sen får man se.

När minst en singel är med på en grabbmiddag blir det tal om kärlek och relationer. Den här måndagen var inte något undantag. Johnny-Stefan frågade sina vänner om råd och den här gången var det nog Tomas som kom med de bästa replikerna, även om Linus försökte tappert han med.

- Det finns en bok som heter "Vill du gifta dig med en miljonär", som jag inte har läst. Men den handlar om att man isåfall skall finnas på de platserna som miljonärerna finns,  gå på deras gym, äta på deras restauranger och bo där de bor, förklarade Tomas.

Den repliken kom lite överraskande eftersom Johnny-Stefan inte hade nämt några miljonärskrav. Linus tolkade repliken som att man kan bädda åt sig som man vill ligga.

- Ni får det att låta så enkelt, skrattade Johnny-Stefan. (*

*) Eftersom tiden var knapp och det kom många telefonsamtal under middagens gång kan det hända att artikelskribenten har blandat ihop vissa sammanhang och händelseförlopp.

Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén