Goda nyheter sedan 2002     Lördag 15 augusti 2020 kl 11:15Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > the Sussu surprise
sussu i somras
 3 5396 32 2
Charlotta Lönnqvist
Online 23:31 27/01 2008  Modifierad 18:27 18/08 2010
Charlotta Lönnqvist
Charlotta Lönnqvist
finskt tema
Charlotta Lönnqvist
Charlotta Lönnqvist
glatt överraskad
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Personen  Vår vän Susanna ska ut på sitt livs största äventyr hittills - flera månaders utbytesstudier i Brisbane, Australien. Självklart måste ett sådant bamsesteg i livet firas storartat så vi beslöt oss för att lura henne ordentligt - och ge henne en ordentlig avskedsfest.

Klockan närmar sig 19. Stämningen är på topp.
Kvällens huvudgäst närmar sig lägenheten i tron om att hon ska på en filmkväll tillsammans med två vänner, inget mer. Men tji får huvudgästen för när dörren öppnas möts hon av ett gigantiskt rop och fram skuttar vänner från norr och söder som är där för att önska henne lycka till. Susanna Hanstén, som många av mickelsson-läsarna känner som "tjejen som fotograferar fantastiskt fina bilder av nyckelpigor och annat" ska inom en mycket snar framtid byta ut den mörka, nordiska tillvaron mot en stekhet australiensisk sol. Siktet är inställt på östra Australien och Brisbane. Där väntar utbytesstudier inom handelsbranschen. Vi vänner tycker hon är både modig och tuff och förtjänar ett ordentligt kalas. Efter många kramar, ett survival kit innehållande karlfazer choklad och annat nödvändigt, äktfinska coctailpinnar med bondost och knackorv, ett avsnitt "Let´s Dance" och skrattfnatt över den stora farliga Barriärräven är det dags att skiljas åt. Vi tror och hoppas att Sussu kommer att få vidga sina vyer, pröva sina vingar och uppleva resande som hon aldrig har upplevt det förr. Vi är övertygade om att det är en väldigt brun och glad flicka som återvänder till finnlandet lagom till midsommar, full med nya kunskaper, upplevelser och nya fina foton att glädja oss andra med. Lycka till Susanna och Bon Voyage!


Susanna H
15:27 30.1.2008


Tack Totta för den fina artikeln! Och hundratusen tack igen för den fantastiska överraskning ni ordnade! Det är inte klokt vad överraskad jag blev!
Det kanske inte finns så mycket nyckelpigor i Australien (?) men jag ska se till att fotografera andra spännande djur också blandat med storslagna vyer, och visa åt er alla sen. Åter igen - tack! Och vi ses ;)
Linus
08:20 28.1.2008


Oj vad spännande! :) Det där blir nog bra, mate!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén