Goda nyheter sedan 2002     Lördag 23 oktober 2021 kl 20:20Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Stilig stylist med stil!
Linus
Foto: Linus
 10 8394 61 6
Anna Romberg
Online 00:59 04/02 2009  Modifierad 00:14 16/08 2010
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Linus
Michaela
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Personen  Michaela "Mia" Björklöf, hustru, trebarnsmor, tradenom och nybliven 30-åring, bestämde sej för att skrida till verket med det hon länge drömt om: Att bli stylist!

Sedan hösten har hon, förutom det "vanliga jobbet", studerat och jobbat som assistent på modevisningar och kan om några veckor titulera sej som stylist. Inspirerade av detta bestämdes att hon skulle få en lite annorlunda 30-års present!

Till er som inte känner Mia kan nämnas att hon både har stil och är stilig, men trots detta kan vara rätt så svår att föreviga på bild:) Men som stylist måste man bemästra konsten att stå både brevid, bakom och framför kameran. Mias present blev därför en utmaning, att för en rätt så begränsad budget styla sej själv till en fotograferingssession. Make-up och håruppsättning fixades av experter, make-up artist Heidi Edberg och frisör Marie Kohonen, och några självutnämnda smakråd figurerade även i kulisserna. Fotograferingen var en utmaning både för fotograf och modell. Linus, som generöst ställde upp som fotograf, kan säkerligen intyga att Mia inte är det enklaste fotografiobjektet. Hur som helst, så avklarade båda sin utmaning med sällsam excellens, och som ni kan se på bilderns så blomstrade Mias modellgener trots vinterkylan!

Utan att förespråka fåfänga och ytlighet, så bör skönhet och estetik förespråkas i vårt grå-svarta samhälle. Vi är skapade av en underbart kreativ Gud och har alla blivit tilldelade förmågor och gåvor av olika slag. Genom att studera naturen kan konstateras att Guds smak och förmåga att kombinera är något utöver den här världen. Det finns inte en identisk blomma, sten eller snöflinga och tänk hur naturen skulle se ut om allt havet skulle vara grannrött och det gröna i naturen skulle vara rosa! Varför gör ni er bekymmer för kläder? Se på ängens liljor, hur de växer. De arbetar inte och spinner inte. Men jag säger er att inte ens Salomo i all sin prakt var klädd som en av dem. Matt.6:28-29.

Om ni bekymrar er över stil, kläd- eller färgval så är det fritt fram att kontakta "the stylish mum" på michaelabjorklof@gmail.com

"Fashion is not frivolous. It is a part of being alive today" Mary Quant


LottaF
09:41 14.2.2009


Wohoo va cool, fräsch och snygg du är!!! Super Mia!!! :)
Ska ringa dig någon dag ;)
Tanja
10:11 5.2.2009


Vacker och supertuff är du Mia, men det visste jag ren ;) Du får gärna komma och styla mig =)
3SbeoDBqSp6195W2KwhF2b
23:30 4.2.2009


Supersnyggt! :D Bra jobbat!
¤jenna¤
18:20 4.2.2009


Vad snygg du är, Mia! Och grattis!
anonym
13:50 4.2.2009


Vilken brud! Snyggt...
Marika
12:05 4.2.2009


SUPPPPPPEEEEERRRRR härliga bilder!!!!!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén