Goda nyheter sedan 2002     Fredag 24 januari 2020 kl 10:28Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Papegoja flög bort! Familjen fick tillbaka fel papegoja som hittades vid Replotbron
Twitter
pjb@netikka.fi
 6 2804 105 0
pjb@netikka.fi Back
Online 06:22 29/07 2019  Modifierad 06:56 29/07 2019
Inte Twitter
Twitter och Donald
Twitter och Donald
Twitter och Donald
Inte Twitter flög en rak linjer västerut
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Familj  Om din papegoja rymmer. Vilka är oddsen för att du får tillbaka fel papegoja samma dag?

Familjen Back i Vikinga beslöt sig i våras för att skaffa en liten papegoja, en nymfparakit. Han fick namnet Donald efter USA:s president. Donald har lärt sig sjunga och varit väldigt social men efter att han suttit och talat med en likadan fågel han hittade på en bild på ett matpaket varje dag beslöt familjen sig för att skaffa en kompis till Donald som fick namnet Twitter.

Donald älskade Twitter och de började komma bra överens. Igår råkade fönstret i huset flyga upp medan fåglarna var lösa inomhus. Twitter flög ut genom fönstret och försvann. Efter att familjen lagt ut efterlysningar på olika sidor på Facebook ringde en vänlig man och berättade att man hittat en papegoja vid Replotbron. Den vänliga personen som ringde lovade att fånga fågeln och leverera den hem till Vikinga. Väl framme i Vikinga kunde man konstatera att det var fel papegoja.

Vad är oddsen för detta? Man lade ut bilden på den nya papegojan på Facebook och snabbt kunde man hitta ägaren i Vassor, samma familj varifrån familjen Back hade skaffat Donald och även hämtat Twitter. Papegojan hade dagen innan rymt tillsammans med en tredje papegoja och kommer under dagen att förenas med sin familj. Twitter och en till papegoja är fortfarande försvunna och ser man dessa papegojor kan man höra av sig till nummer 040-1409885. De kan ha flugit rätt långt. Den papegoja som man trodde var Twitter hade tagit sig från Vassor till Replotbron på ett dygn och fågeln har alltså flugit i en rak linje västerut.


Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén