Goda nyheter sedan 2002     Onsdag 26 februari 2020 kl 08:16Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Bröllopsdag
Johan Sebastian Back
Foto: Johan Sebastian Back
Midsommar i Polvijärvi
pjb@netikka.fi
 5 6191 174 0
pjb@netikka.fi Back
Online 11:46 21/08 2019  Modifierad 11:57 21/08 2019
Studio Fotocenter
Studio Fotocenter
Bröllopsfoto från plånboken
Johan Sebastian Back
Johan Sebastian Back
Bröllopsdag 2014
Sommaren 2018
Bröllopsdag 2009
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Familj  Ja, vad skall man säga? Idag har det gått 26 år sedan jag och min fru Hannele gifte oss i Trefaldighetskyrkan i Vasa.

Vi träffades den sista september 1990 och kort därpå blev vi ett par. Vi förlovade oss den 28.12 samma år. Den 21 augusti 1993 gick vi bredvid varandra längs altargången i Trefaldighetskyrkan i Vasa. Framme vid altaret väntade min konfirmationspräst Gustav Norrback som trots att han redan gått i pension vigde oss. Under skriftskolan hade han vunnit mitt förtroende med att vara mänsklig och kärleksfull. En god medmänniska.

5.12.1994 föddes vårt första barn Johan Sebastian. 17.7.1997 kom tvillingarna Jennifer och Jessica. Vår yngsta dotter Jeanette föddes den 12.5.1999. Då jag tänker på åren innan jag fick nåden att möta Jesus och på min familj så grips jag av någon form av smärta och sorg. Jag var aldrig där för min familj. Jag levde mitt eget liv i missbrukets värld.

Dock tror jag bestämt att Gud har haft sin välsignande hand med oss under hela tiden. Gud visste nog att jag behövde en sådan fru som Hannele som trots de svåra åren fanns vid min sida. Mina barn kunde idag ha sagt till mig; "var var du då vi var småa och behövde en pappa?". Genom svåra tider, många böner, förebedjare och Guds nåd är vi en glad familj. Min son är min bästa vän. Vi gör så mycket tillsammans och han är min högra hand ute på missionsfältet.

Tack Jesus för min underbara familj! Det är bara Guds nåd att vara så välsignad! Med denna korta text vill jag uppmuntra alla som lever med brustna relationer att söka Gud. Han helar det som är trasigt. Han befriar. Han upprättar. Han gör allting nytt. Idag tror vi alla på Jesus Kristus som Guds Son. Jag älskar min familj. Grattis på bröllopsdagen idag min egen kära Hannele.


Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén