Goda nyheter sedan 2002     Onsdag 1 februari 2023 kl 15:42Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Vi kom oss hem
Sebastian Back
Foto: Sebastian Back
Nalle och Cockis är med på resorna
pjb@netikka.fi
 1 118871 620 0
pjb@netikka.fi Back
Online 00:50 04/04 2020  Modifierad 00:51 04/04 2020

Resor  Mickelson.net rapporterade för en tid sedan att vi var fast i USA på grund av Covid-19 viruset. Med mångas böner och hjälp kom vi hem till Vasa lördagen den 28 mars.

Vi hade en helt fantastisk missionsresa i USA. Vi fick vittna om Jesus bland missbrukare, hemlösa, ungdomar och på olika evenemang. I början av mars började vi får höra mer och mer om viruset. Tidigare hade vi främst hört hur folk skällt på President Trump för att ha stoppat flygtrafiken från Kina och senare från Europa. Ingen kanske visste hur stora problem detta skulle bli men presidenten såg vad som skedde och agerade därefter.

I början av mars började man ställa in evenemang. Vi åkte dock upp till Georgia och Alabama som planerat men även där ställdes allt in. Under denna tid försökte vi få kontakt med både Iceland Air och resebyrån Kiwi.com men vi har ännu i denna dag inte hört tillbaka från dem.

Men hjälp av fina människor lyckades vi ta oss till Miami, Florida den 27 mars och stiga ombord på Finnairs flyg till Helsingfors som arrangerades med hjälp av utrikesministeriet. Dock var det ingen gratis resa utan en kommersiell resa. Från Helsingfors fick vi hjälp med en hyrbil upp till Vasa och vi kom oss hem tryggt och säkert.

Nu har vi varit sex dagar i karantän och vi fortsätter åtta dagar till. Allt detta påverkar alla våra planer. Det ställde inte bara till med stora ekonomiska problem under resan utan nu gäller det bara att ta en dag i taget och lita på Herren. Jag har själv personligen redan förlorat en vän i viruset och vi alla bör göra vad som sägs och hålla oss inne tills detta är över. För en gångs skull har vårt land agerat på ett sätt som verkligen tycks fungera i vårt land. Låt oss lyda överheten och inte ta något förgivet eller tro att vi "gör det rätta".

Vår nästa USA resa är planerad till 29 maj men i detta skede vet vi ingenting. Vill man hjälpa oss komma på fötter igen så besök gärna www.rockpastor.com


Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén