Iselin i Pieksämäki

Sångfågel från Kronoby

PERSONEN. Jag vill kort skriva om en väldigt bra vän till mig. Hon är en flicka som alltid är glad, hjälpsam och en verklig sångfågel. Hon heter Iselin Strandvall.

Iselin är en flicka kring 25-års åldern och kommer ursprungligen från Kronoby men bor för tillfället i Ekenäs där hon jobbar vid Raseborgs musikinstitut.

Förra sommaren jobbade hon som praktikant i Kronoby församling och hon var också en av kursledarna på KU:s sommarläger som varje år hålls i Pieksämäki. På lägret har hon gjort mycket. Hon har varit lovsångsledare, varit en av de ansvariga för lägerolympiaden samt hållit olika kurser. Hon brukar också sjunga solo vid olika tillfällen.

Men Iselin är inte bara musikalisk. Hon tycker också om att sporta. Hon spelar gärna volleyboll och fotboll om somrarna och på vintrarna skidar hon och åker skridskor och slalom.

Vill man bli uppiggad kan man tala med Iselin. Kanske man har något roligt att berätta kan man berätta det för henne eller har man något man är ledsen över så är Iselin den som hör på.

Ifall du ser henne någon gång så säg ett litet hej, hon gillar att träffa nya människor.