Johnny-Stefan och Tomas äter på en riktig restaurang

Grabbmiddag på stan

GEMENSKAP. När Johnny-Stefan är i Finland på permission, hans benämning på ledigt från arbetet, har han mycket att hinna med. Dels är det sin moders generösa proviantering han skall hinna med, dels är det motion, vänner, kyrka och ekonomistudier.

På måndagen träffade han Tomas och Linus för en middag. Johnny-Stefan avslöjade att han troligen kommer att jobba vidare på fusions-labbet åtminståne ett år till. Sen får man se.

När minst en singel är med på en grabbmiddag blir det tal om kärlek och relationer. Den här måndagen var inte något undantag. Johnny-Stefan frågade sina vänner om råd och den här gången var det nog Tomas som kom med de bästa replikerna, även om Linus försökte tappert han med.

- Det finns en bok som heter "Vill du gifta dig med en miljonär", som jag inte har läst. Men den handlar om att man isåfall skall finnas på de platserna som miljonärerna finns,  gå på deras gym, äta på deras restauranger och bo där de bor, förklarade Tomas.

Den repliken kom lite överraskande eftersom Johnny-Stefan inte hade nämt några miljonärskrav. Linus tolkade repliken som att man kan bädda åt sig som man vill ligga.

- Ni får det att låta så enkelt, skrattade Johnny-Stefan. (*

*) Eftersom tiden var knapp och det kom många telefonsamtal under middagens gång kan det hända att artikelskribenten har blandat ihop vissa sammanhang och händelseförlopp.

Johnny-Stefan har köpt nya stavar från östra centrum