Martin mickar upp Mike och Teresa

Teresa och Mike lämnade Finland - 16 låtar inspelade på endast några dagar

MUSIK. Mike och Teresa Sutherland lämnade i morse Finland för att resa tillbaka till sitt hemland USA. Deras besök blev kort men mycket välsignat.

Mike kom som sagt med sin fru Teresa för att hon skulle medverka på en den akustiska lovsångsskivan "Less is More". Igår spelades de sista sessionerna in med Teresa och i morse åkte de hem till USA. Mickellson.net har ännu inte hört om de skulle ha landat i Houston men enligt beräkningarna borde de vara hemma senast vid midnatt i natt, finsk tid.
Projektet "Less is More" blev mer än bara en akustisk lovsångsskiva. Nya specialskivna lovsånger tillsammans med gamla väckelsesånger och psalmer men en kvinnoröst och en mansröst. Akustiska gitarrer och det mest intressanta av allt är att några av låtarna är både på svenska och engelska.
Producenten Martin förklarar idag att han förstår varför han inte ville arrangera eller träna in låtarna på förhand.
- Jag upplevde att Den Helige Ande skulle ha utrymme och vi spelade låtarna som det kändes just i den stunden, skall Martin Kantola ha uttalat sig om.
Nu återstår ännu mera arbete i studion. Pontus skall spela in fler gitarrer och även spela in mera sång. Skivan beräknas vara klar då den är klar.
Mike och Teresa Sutherland var även gäster i tv-programmet "Life in Him" som nu börjat spelas in. Programmet kommer att bli det första i serien och programmet sänds då det sänds.

Pontus talar om Jesus med Mike och Teresa i tv programmet Live in Him
Fyra personer som arbetat tillsammans på projektet "Less is more" sedan förra veckan.