MISSION 15/12 2022Året börjar närma sig sitt slut och missionsåret blev lite kortare i år på grund av en ryggoperation den 10.11.2022. Känner en enormt stor tacksamhet då jag blickar tillbaka på alla platser vi har fått vara och förmedla de goda nyheterna på.

RESOR 02/12 2022Det är praktiskt att köpa ett SIM-kort på resan för att få tag på resesällskap, använda Google maps och Google translate eller bara synkronisera resebilderna till någon server. Genom klook.com får man ofta bra erbjudanden med smidig överlåtelse på vissa stora flygfält i Thailand.

RESOR 02/12 2022Som turist i Thailand är det lättast att använda kontanter, speciellt om man vill stöda småföretagare. Mickelsson.net kan tipsa om ett förmånligt ställe att växla till den lokala valutan baht.

MISSION 13/05 2022Denna vinter blev det fyra resor till Lappland. Alla resor jag inte skulle vilja ha ogjorda. Nu har vi landat hemma igen efter den sista vinterresan denna vinter.

MISSION 08/04 2022Åter en gång hemkommen från en mycket givande Lapplandsresa. Detta var den tredje resan i vinter med Gospel Express bussen och första gången någonsin jag deltog i en snöskotertävling.

MISSION 16/03 2022Under vår första resa till Lappland i vinter kunde vi konstatera att våra snöskotrar från 1999 och 2002 inte imponerade på folk utan en del till och med skrattade åt oss. Jag som har tyckt att vi har moderna skotrar, men det är ju 30 år sedan jag åkte skoter senast. Snöskotrarna något vi tog upp förra vintern då vi började åka runt på skoterleder, träffar för skoterfolk och tävlingar. Detta med ett syfte; att finnas till och vittna om Jesus.

MISSION 03/03 2022Då var det dags för andra resan med Gospel Express bussen till Lappland. Innan resan hade vi lite motgångar men vi kom oss iväg och också hem.

ALLMÄNT 15/02 2022Thomas är en riktig hockeyentusiast. Han är med i ett tiotal träningslistor och spelar otaliga turer under veckan. Hans favoritträningsskjorta är en NHL-skjorta signerad av Carolinas lag från lite på att årtionde tillbaka.

ALLMÄNT 15/02 2022En vecka efter att skolorna öppnade efter jullovet fick Amos, Juni, Christa och Linus det omtalade coronaviruset. Med vaccin och mildare variant kändes sjukdomen inte så farlig, men en seg rackare var den helt klart ändå!

MISSION 01/02 2022Den 7 januari startade vi från Vasa med både buss, likbil och släpvagn för att göra vår första resa till Lappland för i år. Allt gick bra och personligen tycker jag det känns lättare att köra långa sträckor med buss än med personbil. Man sitter högt och bekvämt samt har otroligt bra sikt. Sebastian körde efter med Volvo likbilen och våra snöskotrar på släpvagnen.

MISSION 28/12 2021I oktober hämtade vi hem bussen från Lieksa i östra Finland. Nu börjar Gospel Express vara klar för sin jungfrutur. Första resan blir på vintermission till Lappland.

KOLUMN 21/11 2021Klimatet blir inte bättre. Inte i alla fall mellan oss människor. Som kristna borde vi föregå med gott exempel och visa hur mycket vi älskar varandra. Tyvärr blir detta mer och mer sällsynt.

KOLUMN 02/11 2021Debatterna fortsätter och det verkar tyvärr som om även kristna tror på tomtar och troll.

MISSION 29/10 2021Efter två somrar i likbil och husvagn upplevde vi att det var dags att ta steget mot något större. För en vecka sedan körde vi hem vårt nya fordon, en Scania 113 Delta Star buss som kommer att finnas ute på vägarna i framtiden under namnet "Gospel Express".

ALLMÄNT 14/10 2021Christa Mickelssons bok "Ett blodkärl som brast" är nu inne på tredje upplagan. Boken är utgiven av Fontana Media och den har sålt över förväntningarna.
Slutet nått