Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 27 september 2022 kl 00:18Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Unna dig själv en stadig grund
Pontus J. Back
Foto: Pontus J. Back
Pastor Tommy Lilja själv tillsammans med en rad andra fantastiska lärare har hand om undervisningen på distansbibelskolan.
pjb@netikka.fi
 2 69539 1770 0
pjb@netikka.fi Back
Online 17:44 15/12 2011  Modifierad 17:47 15/12 2011
PTL-Ministries
PTL-Ministries
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Undervisning  Kanske du funderat på att gå en bibelskola men inte haft möjlighet att lämna hemmet, arbetet eller familjen? Pastor Tommy Lilja och PTL-Ministries har alternativet, en distansbibelskola på svenska för dig som vill unna dig själv en stadig grund i Guds ord. Kanske detta kan vara en livsförvandlande julklapp till dig själv.

Som kristna vet vi alla att vi behöver läsa Guds ord och fylla oss med ordet regelbundet. En del av oss har en vision att kanske utbilda oss och bli något inom Guds rike och i framtiden få en tjänst i en församling eller kanske någon annanstans. En del av oss vill bara lära känna Jesus bättre och bli uppbyggda och uppmuntrade av Guds ord och Hans godhet.
Pastor Tommy Lilja och PTL-Ministries har redan under flera år haft denna distansbibelskola för den som inte kan flytta. Många har gått genom denna skola och undertecknad har hört fantastiska vittnesbörd om tillväxten i Kristus och framför allt om hur välsignat det har varit att studera Guds ord på distans. En del säger att det har blivit en del av deras liv och att deras rutiner ändrats och en del säger att de inte vet var de skulle vara utan den grund de fått genom bibelskolan.
En gång i månaden får du ett paket på posten med undervisning att läsa och lyssna på. Studieunderlag och studieguiden samt instuderingsfrågorna hjälper dig och vägleder dig så att DU lätt och behändigt kan komma in i systemet och på ett praktiskt sätt studera Guds ord i DIN vardag.
Nu kör en ny grupp och uppstart igång för dig som är intresserad den 10 januari 2012. Mera information på www.ptlministries.org

Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén