Goda nyheter sedan 2002     Fredag 7 oktober 2022 kl 15:02Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Kusinkonserter drog in 1500€ för missionen
Sebastian Back
Foto: Sebastian Back
Hela gänget
pjb@netikka.fi
 9 93184 1207 1
pjb@netikka.fi Back
Online 20:54 29/09 2019  Modifierad 20:56 29/09 2019
Sebastian Back
Sebastian Back
Kyrkoherde Tom Ingvesgård sjunger i Närpes
Sebastian Back
Sebastian Back
Frans Henriksson salen i Närpes
Sebastian Back
Sebastian Back
Janne Hyöty i Närpes
Sebastian Back
Sebastian Back
Ann-Katrine i Kvevlax kyrka
Sebastian Back
Sebastian Back
Egon i Kvevlax kyrka
Sebastian Back
Sebastian Back
Joona i Kvevlax kyrka
Sebastian Back
Sebastian Back
Yngve i Kvevlax kyrka
Sebastian Back
Sebastian Back
Kyrkoherde Fredrik Kass sjunger i Kvevlax
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Händelser  Då man inte duger till något på hemmaplan så går man till prelaternas förtvivlan genom dörrar man aldrig skulle kunna tro skulle kunna öppnas. Förra helgen hade vi två fantastiska konserter tillsammans med kusin Ann-Katrine Burman.

Förra veckoslutet vad det dags att tillsammans med min kusin Ann-Katrine Burman göra våra första ”kusinkonserter” tillsammans. Jag tror inte någon av oss visste vad det skulle bli av det hela. Vi hade inte ens träffats innan för att repetera eller diskutera konserterna. Vi gick på gehör och känsla. Med oss hade vi de bästa musikerna i nejden, Yngve Liten, Janne Hyöty, Egon Veevo och Joona Ekroos.

Första kvällen, fredagen den 20.9 var i Frans Henriksson salen mitt i Närpes. Det var ett arrangemang tillsammans med Närpes församling. Kyrkoherde Tom Ingvesgård inledde med att hälsa alla välkomna och med bön. Sedan var det kusin Ann-Katrines tur att sjunga till ackompanjemang av Yngve Lithén. Därefter var allt oklart men vi hade roligt. Kyrkoherde Tom Ingvesgård var med och sjöng ”Vi sätter oss i ringen” och ”O store Gud”. Jag framförde några egna låtar och vittnade kort om mitt liv och om vårt uppdrag i USA. En fantastisk kväll med ett hundratal personer.

Den andra kvällen som egentligen var ämnad att vara den exklusiva konserten var i Kvevlax kyrka. Då klockan var 19 var kyrkan nästan full. Kyrkoherde Fredrik Kass inledde och viktigast av allt enligt mitt tycke var att öppna med bön. Vi hade samma upplägg som kvällen innan. Fredrik Kass sjöng ”O store Gud” och det var en otroligt fin kväll. Det var allvar och det var glädje. Vi fick se tårar och skratt.

Man räknade att det kom 293 människor denna kväll och det blev en kväll som har fått så pass god respons så vi överväger att göra om detta koncept i framtiden. Kanske på annat håll i Finland. Denna gång ordnades detta till förmån för vår kommande missionsresa till USA.

I början av oktober åker jag och Sebastian till USA och kommer att vara borta i 58 dagar. Vi besöker fängelser, avgiftningskliniker, vårdhem för missbrukare, ungdomshem, några enstaka församlingar och stora evenemang som Biketoberfest i Daytona Beach, Lone Star Rally i Galveston, Texas och Dayton Turkey Rod Run i Daytona Beach. I skrivande stund har vi redan mer än var annan dag fylld med program. Vissa dagar har vi flera engagemang. Det känns skönt att komma iväg med nya skivan och nya låtar i bagaget. Syftet för denna resa är att vittna om Jesus till de som verkligen behöver hjälp.

Kusinkonserterna samlade ihop ett nettobelopp på 1500€ till missionsresan. En otroligt bra grund att stå på. TACK alla som kom och alla som var med.


pjb@netikka.fi Back
21:36 29.9.2019
pjb@netikka.fi

Här är en kort video från konserten i Kvevlax:https://youtu.be/AgzH8ehbwAc
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén