Goda nyheter sedan 2002     Söndag 5 april 2020 kl 02:40Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Groupietips från experten
Janne Sivonen
Foto: Janne Sivonen
Modern av alla groupisar: Linus fick vara på bild med Stanley
Linus
 4 4199 17 7
Linus Mickelsson
Online 16:33 11/06 2008  Modifierad 12:15 26/07 2010
Linus
Linus
Maria och Charlotte
Linus
Linus
Maria i fanclubskön
Linus
Linus
Maria är lika cool som Robert Wells!
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Det är inte alltid lätt att få den där autografen eller den där bilden av sig själv med sin favoritartist. Mickelsson.net ger bästa tipsen på hur man kommer inom rätt radie.

Orsakerna är många och metoderna likaså. Vi börjar med den enklaste metoden: Stå tillräckligt länge vid någon restaurang, konserthall, hotell så dyker det nog förr eller senare upp någon artist. Man kan t ex boka ett rum vid stans finaste hotell i samband med någon turné och så slår man sig ner i foajén.

Många större band har vip-kort för soundcheck och handskakning inför en konsert och det brukar bara kosta en par hundringar.

Maria har ett bättre knep, hon sällskapar med ljudgeniet Stanley och hon får på det sättet backstage pass till det mesta. Med den lappen kommer hon och hennes fotograf in till artistutrymmena utan att behöva svara på frågor. Maria fick dock snällt ställa sig i kö efter alla lågstadiebarn som också ville ha autograf. Hur de kommit bakom scenen förblev lite oklart. Charlotte Perrelli ställe, mycket riktigt, glatt upp på bild och Robert Wells var också en trevlig kille.

För att bevisa att det verkligen lyckades publicerar Mickelsson.net några av bilderna under gårdagens kändisjakt.


Linus
13:27 17.6.2008


Tack Matti! =) Jag har själv för ofta fallit för frestelsen i andra sammanhang och då har jag glömt att det faktiskt är livslevande människor med känslor jag har att göra med. För min del har argumenten varit när jag rannsakat mig själv i stil med att "varför skall den tro att den är så speciell när den egentligen ... ", alltså har jag många gånger varit medförfattare till jantelagen, ett av världens värsta ogräs som hindrar människor från att slå ut i blom.
Matti
13:13 17.6.2008


Tack Linus för tillrättavisningen. Det var fult skrivet, förlåt. Ibland slinker det bara iväg, trots att man vet att man gör fel.
Linus
13:50 13.6.2008


Är Charlotte är någon översittande diva som man skall försöka få ner? Hon är en riktig människa som vill dela med sig av sina gåvor. Om någon inte gillar ett utseende kan man väl hålla det för sig själv? Nu tror jag Charlotte är van med påhopp och hoppeligen inte bryr sig, men av alla ställen på internet hade jag hoppats att Mickelsson.net läsarna hade varit en säker och trygg hamn mot elaka påhopp.
Matti
13:42 13.6.2008


Även på bilden med Charlotte kunde man tro att det är Maria som hamnar att posera med någon "skräcködla". Hur i världen kan man förstöra sitt ansikte sådär. Till och med en mars-människa skulle ju bli rädd av att möta Perrelli. huh***
Andreas
13:49 12.6.2008


Sant! :D
Linus
11:50 12.6.2008


HAahaha =) Jepp, det stämmer!
Joanna N.
11:41 12.6.2008


Om man ser på bilden högst upp kunde man nog tro att det är Maria som är stjärnan och Robert Wells ett av fansen...med okammat hår och lodislook! ;-)
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén