Bilens ägare Tom var glad över att få tillbaka bilen i gott skick.

Hälsningar från Lumisärkät

ALLMÄNT. Igår kväll då vi anlände var det mörkt men idag var det ljust. Tänk att Gud ger oss ljus varje dag!

Igår efter att vi hade fört vår hund Ringo till Harrström för ett studiebesök hos syster Jill, lämnat tillbaka bilen till broder Tom som Ringo hade möblerat om i så styrde vi kosan till Kalajoki. Det är första gången på länge som vi har möjlighet att vara någonstans tillsammans. Senast var det sommaren 2008 då vi besökte Frank Mangs Center i Närpes och innan dess var det väl kanske fem 7 år sedan. Även syster Jill är sysselsatt i helgen.

Hit är vi inbjudna av Kalajoen Vapaaseurakunta där jag skall hålla två möten, en ungdomssamling i kväll och ett vanligt möte i morgon kväll. Från första början skulle jag ha besökt högstadiet på orten idag och berättat för de 400 eleverna om hur lätt det är att sjunka ner i ett beroende och missbruk men skolstyrelsen avstyrde Guds planer i sista stund. "Varför skall det alltid vara någon som själv har varit missbrukare som kommer och berättar" var deras motivering.

Nu på morgonen såg det helt annorlunda ut här vid Hiekkasärkät i Kalajoki men borde det inte vintertid heta "Lumisärkät"?

Ringos ommöblering
Ringo framme hos syster Jill i Harrström
Ringos färd
Ringo på väg på studiebesök
Mer av utsikten från vårt hotellrum
Hiekkasärkät eller Lumisärkät