Goda nyheter sedan 2002     Onsdag 1 februari 2023 kl 13:34Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Inga gränser
Linus
Foto: Linus
 1 27698 370 1
Charlotta Lönnqvist
Online 13:09 22/01 2007  Modifierad 05:32 18/08 2010
Allmänt  Våra tankar har stor makt över oss. Hur vi tänker om oss själva kan ändra på vår självbild. Vad vi tänker om andra kan påverka hur vi uppför oss. Hur vi tänker på vår framtid kan avgöra vårt liv.

Är du en sådan människa som ser negativt på din framtid? Sitter du varje dag och tänker att det aldrig kommer att bli någonting av dig? Att ditt liv bara kommer att vara en grå massa från början till slut? Då är det dags för en förändring i din tankevärld. Sådana tankar är varken rätta eller riktiga. Utan att du kanske vet om det, lägger du gränser för dig själv, och för Gud.

Du låter bli att söka det där jobbet, varför? Du vet redan att du inte kommer att få det. Du vill inte gå till gymmet för att du redan vet att folk kommer att tycka att du är ful. Du försöker glömma bort den där drömmen långt in i ditt hjärta, för att du redan vet att den aldrig kommer att bli verklig.
Du som känner igen dig, tro mig. Det behövs en förnyelse. Det är inte ditt öde att leva i skuggan.

Gud har skapat dig, tror du inte att han har makt att göra dig lycklig och tillfreds? Berätta alla dina önskningar för Honom, och öppna sedan hjärtat för vart Han vill föra dig. Be också om att han ska hjälpa dig att drömma stort igen. Be om att Gud ska beskydda och förändra dina tankar till det bättre, så att du ser din framtid i färg, inte i gråsvart.

Framtiden ligger för dina fötter! Det finns ingen anledning till att vara uppgiven. Tillsammans med Gud har du alla möjligheter i världen till ett spännande liv. Var inte rädd för att låta Gud hålla i tyglarna. Det finns tusentals människor i vår värld som kan vittna om att det är då som livet blir allra bäst, och allra fullständigast.

Gud gav dig inte livet för att du skulle tråka bort. Du har rätt att leva fullt ut till 100%. Du är viktig och du räknas. Det finns inga gränser för hur spännande ditt liv kan bli. Om du håller i Faderns hand, så kan han föra dig längre än du någonsin kunnat drömma om. Allt är möjligt.

Ha en bra, innehållsrik dag.


En som funderar...
15:49 22.1.2007


Tack för att du skrev detta! Behövde få höra det? Var välsignad.
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén