Goda nyheter sedan 2002     Torsdag 1 december 2022 kl 12:40Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Släktträff
okänd släkting
Foto: okänd släkting
Släkten på släktträffen
pjb@netikka.fi
 6 7883 130 0
pjb@netikka.fi Back
Online 23:37 31/07 2011  Modifierad 00:00 01/08 2011
Sebastian Back
Sebastian Back
Jag och min moster
Pontus J. Back
Pontus J. Back
En del av gästboken
Sebastian Back
Sebastian Back
Jag och min pappa
Sebastian Back
Sebastian Back
Jag och min småkusin
okänd släkting
okänd släkting
Min fru, Sebastian och jag på släktträff
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Vem skulle ha trott att jag är släkt med kändisar såsom rallyförarna Juha Kankkunen och Tommi Mäkinen samt sångerskan Anita Hirvonen. I lördags fick jag träffa en hel del av min "nya" släkt jag aldrig träffat förr.

I fredags begav sig jag tillsammans med underbara fru, vår son Sebastian och vår yngsta dotter Jeannette till Jyväskylä, min födelseort. På fredag kväll då vi anlände hälsade vi på hos min mormor och där träffade jag en av mina mostrar för första gången. Mormor som blev ensam i slutet av förra året då hennes hund dog hade nu fått en ny vän, en liten kattunge.
Följande dag var det dags för släktträff hos min biologiska pappa och jag fick träffa två av mina farbröder, många kusiner och ännu fler småkusiner. Det var intressant och alla hade samma kommentarer att jag och min pappa liknar varandra. Släkten är stor och endast en bråkdel var samlade. Det var intressant att höra alla berättelser om mina "nya" släktingars liv. Framför allt var det intressant att få veta att jag är släkt med personer som Juha Kankkunen, Tommi Mäkinen och Anita Hirvonen.
Allt detta betyder mycket för mig. För Er som inte vet så kan jag kort berätta att jag genast efter jag föddes blev adopterad. Jag fick komma till ett bra hem i Vasa och jag älskar min mamma och min pappa. Nu efter jag kom till tro ville jag ta reda på vem jag egentligen är och i december träffade jag min mor och mormor för första gången. I början av detta år träffade jag även två av mina småbröder samt min storasyster och efter en tid fick jag tag på min pappa.
Idag har jag två mammor och två pappor vilket känns underligt, jag älskar dem alla men mina adoptivföräldrar står mig absolut närmast. Jag känner inte min släkt ännu men det känns som om jag skulle blivit hel inombords. Gud är god, utan Honom skulle detta inte ha varit möjligt.
Tidigare artiklar i serien:

Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén