Goda nyheter sedan 2002     Lördag 23 oktober 2021 kl 20:44Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > God Jul Vasa 2006
 0 7988 54 2
Anders Olin
Online 17:23 07/11 2006  Modifierad 08:17 17/07 2010

Allmänt  För fjärde året i rad anordnar vi i församlingen i samarbete med socialen ett projekt där vi hjälper de mest ekonomisk utsatta familjerna i Vasa.

Detta år siktar vi på att ge 150 familjer en möjlighet att fira en God Jul, familjer som annars inte hade haft en möjlighet att kunna fira en. En av Sionförsamlingens grundvisioner är att bygga starka och sammanhållna familjer och genom denna insats tror vi att många familjeband knyts samman än mer. Detta genom att barnen får uppleva att föräldrarna, trots sin ekonomiska situation, ger en julgåva till sina barn. Vi har fått höra vittnesbörd hur mycket detta har betytt för familjen och därför vill vi gärna fortsätta med detta. Det gläder oss att höra hur mycket hopp detta projekt har ingett i dem, att de har fått ny kraft och dessutom fått uppleva att det finns människor som bryr sig om dem.

Vi tror att dessa människor finns på Guds hjärta och därmed borde de också finnas på våra hjärtan. Dessa människor som Jesus har dött för, vad annat kan vi göra än att visa dem kärlek på ett sådant språk som de förstår: att visa dem att de inte är bortglömda och att det finns människor som bryr sig om dem och älskar dem.

Vill du vara med och stöda detta arbete, kan en insättning till vårt konto för ändamålet göras. Varenda euro som kommer in går garanterat till de behövande.

Aktia: 497010-2803363 – Märk gåvan ”God Jul Vasa”3SbeoDBqSp7495W2KwhF2b
19:05 7.11.2006


Mickelsson.net kommer att ge er regelbundna rapporter om hur projektet framskrider. Jag vill verkligen uppmana alla som fast bara har en endaste euro extra att stöda denna goda sak.. Låt oss visa Vasa och vårt land vad Kristi Kärlek kan betyda i praktiken!!
callis
18:05 7.11.2006


amen amen!! det här rör mig till tårar! att hjälpa de fattiga i vårt land står mig väldigt nära hjärtat. det är det finaste man kan göra det här
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén