God Jul Vasa 2006

ALLMÄNT. För fjärde året i rad anordnar vi i församlingen i samarbete med socialen ett projekt där vi hjälper de mest ekonomisk utsatta familjerna i Vasa.

Detta år siktar vi på att ge 150 familjer en möjlighet att fira en God Jul, familjer som annars inte hade haft en möjlighet att kunna fira en. En av Sionförsamlingens grundvisioner är att bygga starka och sammanhållna familjer och genom denna insats tror vi att många familjeband knyts samman än mer. Detta genom att barnen får uppleva att föräldrarna, trots sin ekonomiska situation, ger en julgåva till sina barn. Vi har fått höra vittnesbörd hur mycket detta har betytt för familjen och därför vill vi gärna fortsätta med detta. Det gläder oss att höra hur mycket hopp detta projekt har ingett i dem, att de har fått ny kraft och dessutom fått uppleva att det finns människor som bryr sig om dem.

Vi tror att dessa människor finns på Guds hjärta och därmed borde de också finnas på våra hjärtan. Dessa människor som Jesus har dött för, vad annat kan vi göra än att visa dem kärlek på ett sådant språk som de förstår: att visa dem att de inte är bortglömda och att det finns människor som bryr sig om dem och älskar dem.

Vill du vara med och stöda detta arbete, kan en insättning till vårt konto för ändamålet göras. Varenda euro som kommer in går garanterat till de behövande.

Aktia: 497010-2803363 – Märk gåvan ”God Jul Vasa”