Unity

Unity, Youth (Sverige), mfl till Sibbo

ALLMÄNT. Den som vill dansa, jubla och uppleva en härlig musikpartykväll skall komma till Sibbo den 29 juni kl. 22. Den kristna Sommarfesten i Sibbo (28 juni – 1 juli) har tänkt på de yngre deltagarna.

Mega Concert Party bjuder på tre musikgrupper i Wessmansalen i Sibbo. Unity känner många till. De har spelat förr i olika sammanhang i Finland. New Shoes från Österbotten är ett band som kanske är mera kända i Österbotten, och Youth är i Finland för första gången. De kommer från Uppsala och har under flera år turnerat i Europa och känns säkert igen av dem som varit på Youth- konferenserna i Uppsala på Livets Ord. Johan Forsbäck är conferencier. Sammantaget kan man säga att kvällen i Sibbo blir en härlig och välsignad tillställning.

Summer Challenge är Team Actions 20-personers sommarteam som även kommer att finnas med under konferensen i Sibbo. Redan på tisdagen kommer de till Borgå. Då syns de i gatubilden genom konserter, drama och dans. På torsdagen kommer de till Sibbo och Sommarfesten.

Två ungdomsseminarier är inprickade under Sommarfesten. Fredag kl. 16 blir det ett seminarium om sex och relationer. Anders och Julia Olin är dragare.

På lördag kl. 16 är det Jakob Wikström från Jakobstad som håller ett seminarium. På lördagens kvällsmöte kl. 19 får Youth mycket utrymme

när det gäller sången och musiken.

Youth