Goda nyheter sedan 2002     Lördag 28 januari 2023 kl 09:05Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Detta är livet!
Nina
Foto: Nina
Wow
 3 16236 91 3
Nina Andersson
Online 09:32 09/07 2007  Modifierad 09:26 18/08 2010
Nina
Nina
Glädje i mötet
Okänd
Okänd
Nina är den ljusa flickan i gruppen
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Att kunna åka ut på missionsfältet.. att få döpa i folk i tunna i Afrika.. be med personer till frälsning och Andedop… lägga händerna på de sjuka och se Jesus hela!

Att få lära sig flöda med den Helige Ande, lyssna till Hans röst, lära känna Hans hjärta för människor..

Hela detta äventyr började för snart två år sedan då jag ”råkade” komma in på
Mission SOS bibelskolas hemsida.
Hade verkligen inte en tanke på att gå bibelskola igen, eftersom jag redan gått en bibelskola tidigare. Jag har under flera år längtat efter mission och att få åka ut på missionsfältet och ÄNTLIGEN kände jag det är denhär vägen jag ska ta. Det hela resulterade i att jag började SOS Missionsbibelskola i Märsta i Sverige samma höst.

Året på bibelskolan förde massor till mitt liv och böneskolan (frivilligt på eftermiddagar) har verkligen hjälpt mej i mitt böneliv.
Vad som varit mest förvandlande var/är lärarnas genomskinlighet och ärlighet- de lär vad de lever och lever vad de lär ut. Och i slutet på skolåret hade vi vår obligatoriska missionspraktik, denna gång i Etiopien, var jag fick se människor bli helade och en flicka som hade nedsatt syn blev helad när jag lade händerna på henne! Jag vet inte vem som blev mest chockad flickan eller jag! Tack Jesus!

Efter bibelskolan åkte jag i september -06 till Etiopien på en sexmånaders period som missionär på basen där nere.
Sedan mars är jag tillbaka i Sverige, men i höst bär det av till Afrika igen, denna gång för en tvåveckors period till Lesotho var SOS kommer att hålla en Jesusfestival.

Besök www.missionsos.org eller www.sosmissionsbibelskola.org
om du vill veta mer om bibelskolan eller följa med på någon av våra festivaler i höst, antingen i Lesotho i oktober eller Thailand i november!

Våga! Frimodighet för stor lön med sig!Andreas
20:20 16.7.2007


Har inte håxat tidigare att det var du Nina som skrev den här texten - men vad roligt att läsa om dina upplevelser! Faktiskt! Det verkar nog så, att det lönar sig att ta frimodiga steg... Ha det så gott!     
Nina
12:10 9.7.2007


Hej Sandra! Vad roligt att höra av dej! jo, det var verkligen ett tag sen sist!Hoppas du har det bra. Skulle vara roligt att träffas igen! Får ta kontakt nästa gång jag är i Finland. Sköt om dej, KRAM!
Sandra från Esbo
10:43 9.7.2007


Hej Nina! Vad roligt att se dig! Tror jag såg dig senast år 1994 :-) Roligt att läsa om vad du sysslar med. Sköt om dig!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén