Goda nyheter sedan 2002     Lördag 28 januari 2023 kl 09:10Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Football Fighters hela högen
Linda från Head & Shoulders tacklar under en match
 2 20588 94 1
Cindy Viinikka
Online 09:34 10/07 2007  Modifierad 08:59 19/08 2010
Joel, Sonja och Malin - Red Nose Fighters!
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  I söndags var det full rulle i Kvevlax! Fotbollsföreningen FC Kuffen hade tillsammans med pingstförsamlingen Elim i Kvevlax för elfte året i rad dragit igång fotbollsturneringen Pass Hiid. Skribent samt fotograf var på plats tillsammans med en hel del andra fotbollsfantaster som var beredda att offra allt för konsten!

För de som inte vet så består turneringen av tre kategorier: Vinna eller Försvinna, som är till för de mera seriösa spelarna, Lekande Tufft, för dem som tycker att både spela och kanske även vinna är roligt, samt Lekande Lätt, som är till för dem som kör som hårdast på glädjen i att spela fotboll.

Redan vid ankomsten var det en skön stämning. Spelarna var igång, och det var även supportrarna. Vid Pass Hiid kunde man möta på vem som helst. Det var karlar i balettklänningar, fotbollspelande hårdrockare eller clowner. KL. 13:00 drog första matchen mellan Peses fotbollsskola och Släggon & Co igång. Det var schyssta matcher med jämna resultat, men som Roland "Rolli" Nylund (domare och huvudarrangör) sade; Vi måste även plocka bort lag, annars får vi hålla på hela natten. Vinnarna i de tre kategorierna blev Peses Angels (V eller F), Yatzy (LT) och B-League (LL). Vill man se resultat och bilder så kommer de småningom att laddas upp på Elims hemsida www.elimkvevlax.fi. Check it out!

För övrigt så lyckades turneringen fantastiskt bra än en gång. Inte ens det ombytliga vädret tycktes hindra lagens kämparglöd! Ett stort plus till arrangörerna. Var du inte där i år, så hoppas jag att vi syns nästa år - Pass Hiid är inget man borde missa!

Monni
17:30 10.7.2007


Åh, gumman vilken bra skribent du e!!! :D
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén