Goda nyheter sedan 2002     Lördag 28 januari 2023 kl 09:16Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Jesus finns i Jakobstad!
Glada teamare - Daniela oh Rebecka
 3 18144 102 1
Cindy Viinikka
Online 05:03 14/07 2007  Modifierad 14:08 18/08 2010
Jesusbullar!
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Under tisdag samt onsdag fick Jeppis besök av Summer Challenge teamet - och ett kraftigt evangelium!

Efter 16 år i Jakobstad så förstår man att evangelium behövs här, och Summer Challenge var ett team som mottogs med glädje! Jakobstad, som var den näst sista staden över städer som skulle besökas i Finland, är vad jag skulle kalla i verkligt behov av en väckelse, och därför var vi glada över att få ta emot SC-teamet!

Under tisdagen spände teamet upp en liten scen utanföre Halpa-Halli på Gågatan tillsammans med tältet. Två konserter hölls, och budskapet var väldigt klart. Inget liv utan Jesus!

Under onsdagskvällen så hölls två konserter till, men denna gång i Skolparken. Soundchecket och rykten om att det var något på gång drog en del folk, som på vägen till bänkarna fick gå en sväng via tältet efter kaffe och bulle, och möjligtvis lite evangelium.

Konserterna bestod av några låtar, dans, drama, vittnesbörd och predikan. Teamet drog både folk utifrån samt kristna människor! Trots att vädret inte ville bete' sig perfekt, så stannade folk envist kvar.

Speciellt predikan och vittnesbördena upplevde jag personligen väldigt andligt starka, och man kände verkligen att Jesus var närvarande. Såklart så har jag känt av Herrens närhet i Jakobstad förut, men aldrig såhär starkt MITT i Skolparken!

Teamet kommer nu på måndag att resa vidare till Barcelona där de kommer att samarbeta med en lokal församling i två veckor. Vill du läsa mer om hur det går för teamet så kan du gå in på www.teamaction.org.


Sofia
18:23 16.7.2007


Du är duktig vännen!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén