Tomas Forsbäck

Koppla inte av - koppla upp!

ALLMÄNT. Ett gäng unga i Sibbo bjuder på ungdomskonferens! Så här presenterar de programmet: Den 25-27.1.2008 gäller det att befinna sig i Sibbo city, då är det nämligen dags för ungdomskonferensen Connection!

Ordet Connection har många betydelser - koppling, kontakt, anslutning. Det är just vad Gud längtar efter att ha just med dig! En nära kontakt, en connection. Under konferensen kommer det handla mycket om hur vi kan bli och leva nära kopplad till Gud genom Den Helige Ande. Huvudtalare under helgen är Tomas Forsbäck från Team Action. Under helgen kommer det också finnas många olika sätt att uttrycka sin kreativitet på, b.la. genom olika workshops. Gud har satt ner så många olika gåvor i varje människa, och under helgen hoppas vi att flera gåvor får komma fram och i användning.

På fredagkväll kl. 19 blir det en suverän gospelkonsert med Andreas Forsberg! Tillsammans med musiker och sångare kommer han att bjuda på det bästa han samlat ihop. Konserten kommer också att spelas in för att sedan bli en live-cd som Andreas gör i samarbete med FSPM (Finlands svenska Pingstmission) för att samla in pengar för missionen.

På lördag blir det kreativa workshops och andra samlingar som kretsar kring temat Connection. Det finns naturligtvis möjlighet att sova över i Sibbo så man kan vara med hela veckoslutet om man så vill. Avslutning på söndag: då talar Tomas Forsbäck.

Mera info och anmälan (helst genast) på http://www.sibbobetania.fi/connection eller ring till till Emilia Hytönen, 041-4558999

Get connected - stay connected!

Andreas Forsberg