Månad av bön och fasta

ALLMÄNT. Att vi ber är oerhört viktigt. Det är genom bön som vi banar väg i det ”osynliga” för vad Gud vill göra i det synliga. Bön skapar förändring och är en av nycklarna till framgång i Guds rike! Vi vill uppmuntra dig att be under februari!

Vi vill på nytt göra en markering inför Gud. Det är dags att vi som Guds folk reser oss och visar att vi är seriösa med vår tro. Vi kommer därför att arrangera en månad av bön och fasta under vilken vi speciellt vill be för den unga generationen i Finland!

Vad kan jag göra?

Vår önskan är att täcka februari månad med fasta och bön för Finland genom att några personer varje dag fastar och ber för ett genombrott bland ungdomar i vårt land. Kallelsen till bön gäller ledare såväl som alla troende. Du kan vara med och bereda väg för Gud i Finland genom bön.

Hur kommer denna månad att se ut i praktiken?

Vi på Team Action vill mobilisera Guds folk till att fasta och be. Till dig som anmäler dig som förebedjare kommer vi att skicka ut ett bönebrev med specifika behov och böneämnen inför det nya året. Vi tror på konkret bön och ser det som en fördel att tillsammans med människor från hela Finland på detta sätt kunna ropa till Gud för specifika behov i den unga generationen!

Anmäl dig via vår hemsida under rubriken ”på Gång”. http://www.teamaction.org

Stå med under februari för en förändring i vårt land!