Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 20 oktober 2020 kl 06:16Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Sista dagen att anmäla sig till MVV
Andreas Åsvik
Foto: Andreas Åsvik
Dans, MVV 07-08
 3 5052 38 5
Maria
Online 15:28 12/12 2008  Modifierad 00:30 15/08 2010
Andreas Åsvik
Andreas Åsvik
"Lift Jesus higher..", ice breaker på MVV 07-08
Andreas Åsvik
Andreas Åsvik
Nyårsafton 2007
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Midvinterveckan närmar sig! Nu är det snart bara julfirandet kvar innan vi är där. Årets läger är fullt av bl.a. spännande gäster, intressant program, underbara människor, god mat, party, gemenskap, bön och lovsång... Med allt detta och -viktigast av allt- Jesus i centrum är det bäddat för en fantastisk vecka!

Årets tema är God People och vi vill lyfta fram den identitet du har i Kristus, vem Han är och betydelsen av det Han gjort. Vi hoppas att helheten (med undervisning, gemenskap, samtal, bön...) ska hjälpa oss att förstå lite mer av detta. De talare som medverkar på MVV har många insikter att dela med sig av.

Årets huvudtalare kommer med fart och fläkt. Eworth Williams är en ivrig, engagerad och vild 26-årig man från Guyana. Han leder ungdomsarbetet i hemförsamlingen i Guyana och är en omtyckt talare bland ungdomar både i hemlandet och i länder i Karibien. Eworth har studerat teologi i USA, men är nu tillbaka i Guyana. Han undervisar i en skola och är en av pastorerna i församlingen Heavenly Light. Han är gift med Karlene.

De andra talarna är bl.a. Carola Lindholm (pedagog och konsult från Esbo), Sari Nieminen (bibellärare och konsult, bor i Helsingfors) och Eric Voelz (f.d. affärsman från USA, nu missionär i Sverige). Alla dessa är väl värda att lyssna på!

Vi har också ett stort utbud intressegrupper; bön, lovsångskör (medverkar på kvällsmötena!), mission, Trons grunder, dans, digitalvideo, sällskapsspel, konst, baka kaka och break dance. Intressegrupperna hålls ca 2 timmar varje dag. Tanken är att var och en ska få praktisera och lära sig sådant hon/han tycker om. Samtidigt lär man känna andra deltagare på ett roligt och inspirerande sätt.

Lovsången leds av Maria Åsvik med team, lovsångskören leds och dirigeras av Isabella Ström.

Mera info hittar du på midvinterveckan.fmu.nu. Observera att busspriserna har blivit lägre också!!! Anmäl dig nu!


JESS!!!
21:11 14.12.2008


Okej då :) MVV eller nyårsläger i Kokkola, båda är bäst!
Idéspruta
01:27 14.12.2008


Jag har testat fira nyår på andra sätt (!?) förutom att jag varit på MVV... och kan även reckommenderar andra sätt!!! t.ex. nyårslägret i kokkola e bra! annars kan man väl tända en brasa o bjuda in alla ofrälsta grannar o preacha lite för dem, eller dra ut på stan o tala lite med folk! idéerna e många! keep it up folks!
JESS!!!
16:20 13.12.2008


MVV är SÅÅÅ bäst!! Finns inget bättre sätt att fira nyår, trust me, jag har testat!
Petter
17:11 12.12.2008


Va´cool frisyr ja har;)
Linus
15:50 12.12.2008


MVV rules ;) Sköna bilder!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén